«Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι» την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στα Town Cinemas Γλυφάδας

Ο Καραγκιόζης, ο πλέον δημοφιλής πρωταγωνιστής του ελληνικού θεάτρου σκιών, θα είναι ξανά στα Town Cinemas στη Γλυφάδα, με μια παραδοσιακή παράσταση για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 12:00, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι». Πρόκειται για μια συνεργασία με το «Θέατρο Σκιών Αθανασίου». 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Οι απόκριες ήρθαν και στον μπερντέ του θιάσου Αθανασίου στήθηκε ένα μεγάλο πανηγύρι, με τραγούδια και χορούς. Ο Καραγκιόζης παρέα με τον φίλο του, τον Χατζηαβάτη, στήνουν μια κούνια με σκοπό να διασκεδάσουν τους φίλους τους και να βγάλουν μεροκάματο!

Όλοι οι γνωστοί ήρωες του θεάτρου σκιών, θα παρελάσουν στο πανί μεταμφιεσμένοι, παρέα με τον Καραγκιόζη και τα κολλητήρια του, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο, με την υπογραφή του θεάτρου σκιών «Αθανασίου». 

«Θέατρο Σκιών Αθανασίου»

Ο θίασος Αθανασίου ιδρύθηκε το 1982 από τα αδέρφια Κώστα, Γιάννη, Αργύρη και Ελένη, μετά από πολύχρονη μαθητεία δίπλα στον αείμνηστο καραγκιοζοπαίκτη Γιώργο Χαρίδημο. Σκοπός του θιάσου είναι η διάσωση και διάδοση του Ελληνικού θεάτρου σκιών και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 

Από το 1987, με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, ο θίασος δίνει παραστάσεις παραδοσιακού Καραγκιόζη σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια όλης της χώρας, ενώ παράλληλα δημιουργεί εργαστήρια θεάτρου σκιών στον Ε.Ο.Π, σε σχολεία και κατασκηνώσεις.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€. 

Town Cinemas 
Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα, 16674
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2112164706
Για πληροφορίες: 6972717187