"Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του" στο Ανοιχτό θέατρο Γκράβας (22/07)

Photo: viva.gr

Η κουκλοθεατρική παράσταση "Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του" παρουσιάζεται από την Ομάδα Αφού στο Ανοιχτό θέατρο Γράβας την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021. Η Ομάδα Αφού έχει μεγάλη εμπειρία στο κουκλοθέατρο, παίζει με χειροποιήτες κούκλες που φτιάχνονται με μεράκι για κάθε έργο και προσφέρουν όμορφα παραμύθια που συγκινούν και διασκεδάζουν παιδιά από 4 έως 10 ετών.

Λίγα λόγια για το έργο
Η αδυναμία της Φωτεινής στα γλυκά και η αμέλειά της ως προς την στοματική της υγιεινή την έχουν βάλει σε μπελάδες. Έχει επιτρέψει σε αυτά τα πλασματάκια-μικρόβια να χτίσουν μια ολόκληρη καστροπολιτεία μέσα στο στόμα της! Ο Οδοντοχαλάστρας ολόκληρες πολυκατοικίες έχει σκαρώσει με τις τρυπανοεφευρέσεις του, η Στριμόνια μιλάει συνέχεια για τις συνταγές της γιαγιάς της Τερηδόνας, ο δε Χακεράκιας τις μάχες με τους Οδοντοκρεμούληδες τις έχει κάνει επιστήμη!

Αυτοί και άλλοι πολλοί είναι οι ήρωες μια διαδραστικής ιστορίας, δοσμένης σε εντυπωσιακά εναλλασσόμενα σκηνικά, με 13 χειροποίητες κούκλες άμεσου χειρισμού σε διάφορα μεγέθη, αστείους διαλόγους, πολλή μουσική και όχι μόνο! Θα βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με την υγιεινή των δοντιών αλλά και την επίσκεψη στον οδοντίατρο, διασκεδάζοντας!
 
Πέμπτη, 22/7/2021, 21.00
Δημοτικό Θέατρο Γκράβας, Ταϋγέτου 60, Αθήνα
Κόστος: 7 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr
Ηλικίες: 4 – 10 ετών