Οι 4 πιο κλασικές παιδικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες μικρού μήκους

Σας προτείνουμε τις 4 πιο κλασικές, παιδικές, animated ταινίες μικρού μήκους με Χριστουγεννιάτικη «αύρα» και διαχρονικούς ήρωες, που μπορείτε τώρα να δείτε online!

1. "Πως ο Γκριντς Έκλεψε τα Χριστούγεννα" - How the Grinch Stole Christmas! (1966)

Στην πόλη Χούβιλ οι κάτοικοι λατρεύουν τα Χριστούγεννα. Ο Γκριντς, που αναγκάστηκε εξαιτίας του άσχημου παρουσιαστικού του να εγκαταλείψει την πόλη, ζει σε μία σπηλιά μαζί με τον σκύλο του Μαξ. Μισεί τους πάντες και τα πάντα και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα. Για αυτό, καταστρώνει ένα σχέδιο να καταστρέψει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. 
Από την Daily Motion
Διάρκεια: 26 λεπτά
Ηλικία: 4+

2. "Η Νύχτα Πριν από τα Χριστούγεννα" - Twas the Night before Christmas (1974)

Όταν μια πόλη μαθαίνει ότι ο Άγιος Βασίλης την έχει διαγράψει από το πρόγραμμα παράδοσης του, εξαιτίας μιας προσβλητικής επιστολής, οι κάτοικοί της πρέπει να βρουν κάποιον τρόπο για να του αλλάξουν μυαλό. 
Διάρκεια: 25 λεπτά
Ηλικία: 4+

3. "Ο Χιονάνθρωπος"  - The Snowman (1982)

Μια περιπέτεια κινουμένων σχεδίων χωρίς διάλογο, για ένα νεαρό αγόρι που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο την παραμονή των Χριστουγέννων. Μια μαγευτική παιδική χριστουγεννιάτικη ταινία μικρού μήκους που θα κρατήσει την προσοχή ακόμα και πολύ νεαρών τηλεθεατών με τη γοητεία των εικόνων της και την υπέροχη μουσική της. 
Διάρκεια: 26 λεπτά
Ηλικία: 4+

4.  "Φρόστι, Ο Χιονάνθρωπος" - Frosty the Snowman (1969)

Ένας ζωντανός χιονάνθρωπος και ένα μικρό κορίτσι κάνουν αγώνα να ξεφύγουν από τον άπληστο μάγο που κυνηγά το μαγικό καπέλο του χιονάνθρωπου. 
Διάρκεια: 25 λεπτά
Ηλικία: 3+