Οι πιο ωραίες εμφανίσεις στα φετινά Όσκαρ

Like it? Share it !
oscars

Η απονομή των βραβείων Όσκαρ 2026 πραγματοποιήθηκε χθες στο Λος Άντζελες, όπου ηθοποιοί, σκηνοθέτες και άλλα μέλη της Ακαδημίας συναντήθηκαν στο Dolby Theatre για να γιορτάσουν τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς.

Στην 98η απονομή των βραβείων, για ακόμη μία χρονιά, τα βλέμματα τράβηξαν οι εμφανίσεις των σταρ, που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακές δημιουργίες οίκων υψηλής ραπτικής και απαστράπτοντα κοσμήματα.

Η νικήτρια του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου Jessie Buckley, επέλεξε μια custom δημιουργία Chanel που παρέπεμπε στην Grace Kelly. Η Anne Hathaway ένα floral Valentino. Η Emma Stone, η Wunmi Mosaku και η Chase Infiniti επέλεξαν Louis Vuitton, η Teyana Taylor μια εντυπωσιακή δημιουργία Chanel, όπως και η Nicole Kidman, ενώ η Gwyneth Paltrow και η Kate Hudson προτίμησαν Giorgio Armani Privé.

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της χθεσινής λαμπερής βραδιάς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Photo credits: @filmawardstv

Διαβάστε επίσης

Προσεχείς Εκδηλώσεις

250x250

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ