Παιχνιδιάρικα κλικς: Ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας από το Παιδικό Μουσείο Exploration

Το Παιδικό Μουσείο Exploration προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να συμμετέχουν στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Παιχνιδιάρικα κλικς" και να δημιουργήσουν μαζί μια Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας.

Ποιό είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι;
Πώς παίζετε με την οικογένειά σας στο σπίτι;
Ποιά παιχνίδια προτιμάτε με τους φίλους σας;

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη σας ασχολία και ξέρουμε ότι γνωρίζεετε τα πάντα για αυτό! Έτσι, μπορείτε τώρα να ανακαλύψετε όλα του τα μυστικά με φυσικά μέσα από τα… “Παιχνιδιάρικα κλικς”!

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Παιδικό Μουσείο Exploration έρχεται γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Το Exploration προσκαλεί όλα τα παιδιά να γίνουν φωτογράφοι με μία μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Στόχος; Να δημιουργήσουν μία ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας που θα αφηγείται τις δικές τους ιστορίες παιχνιδιού!

Και πώς θα τα κάνετε όλα αυτά; Μα φυσικά… μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας! Θα φτιάξετε την δική σας ομάδα στον τεράστιο κυβερνοχώρο, όπου θα συναντιόσαστε και θα μοιραζόσαστε τις ιδέες σας! 

Αν θέλετε και εσείς να γίνετε ένας από τους φωτογράφους του Μουσείου μας, δηλώστε τώρα τη συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Exploration και ετοιμαστείτε για πολλά… κλικς! 

Πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Τα παιδιά που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Παιχνιδιάρικα "κλικς", θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής εδώ.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι: η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Προαιρετική προϋπόθεση είναι ο ενεργός λογαριασμός (ενός ενήλικα) στο Facebook, όπου θα δημιουργηθεί ειδικά για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μία κρυφή ομάδα στο Facebook με όλους τους συμμετέχοντες, στην οποία θα υπάρχει πρόσβαση στο υλικό του προγράμματος. 
  • Πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του προγράμματος θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί. Παρακαλούμε ελέγχετε τον φάκελο των ανεπιθύμητων.
  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 7 Απριλίου και διαρκεί για δύο εβδομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες συναντήσεις.

Από 7 Απριλίου – έως 22 Απριλίου 2021
Διαδικτυακή Συμμετοχή
Τηλ.:
694882262
E-mail: photo@exploration.gr
Κόστος: Δωρεάν
Ηλικίες: 6-12 ετών