Πώς να κάνεις μία γυναίκα να σε ερωτευθεί;

Αυτό είναι ένα διαχρονικό ερώτημα: τι μπορώ να κάνω για να κερδίσω μία γυναίκα; Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανδρών που φλερτάρουν μία κοπέλα που τους αρέσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και είναι εύλογο να αναρωτιούνται γιατί συμβαίνει αυτό.

Αν και ένας γενικός κανόνας λέει ότι πρέπει να είστε ο εαυτός σας, υπάρχουν κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το ενδιαφέρον της γυναίκας που σας αρέσει και γιατί όχι, να την κάνετε να σας ερωτευθεί. Θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να αναδείξετε τη μοναδικότητά σας. Σίγουρα δεν θέλετε να σας αντιμετωπίσει όπως όλους τους άλλους. Θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Πρωτοτυπήστε στα ραντεβού σας και προσέξτε τις μικρές λεπτομέρειες. Μην ξεχνάτε ότι, αν θέλετε να κερδίσετε μία γυναίκα και να την κρατήσετε δίπλα σας, οφείλετε να προσπαθείτε συνεχώς, όπως και εκείνη από την πλευρά της.  

Φροντίστε τον εαυτό σας
Καλώς ή κακώς, η εμφάνιση παίζει πάντα ρόλο, τουλάχιστον στην πρώτη εντύπωση. Το να είστε περιποιημένος αποτελεί ένδειξη ότι αγαπάτε τον εαυτό σας. Ένας άνδρας που γυμνάζεται, είναι καθαρός και το ντύσιμό του είναι προσεγμένο, είναι ταυτόχρονα και ελκυστικός.

Να έχετε αυτοπεποίθηση
Ένα άνδρας που έχει αυτοπεποίθηση, σημαίνει ότι έχει και ισχυρή προσωπικότητα, άρα ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί, έχει αυτοεκτίμηση, αντιμετωπίζει με θάρρος τις καταστάσεις και παίρνει τη ζωή στα χέρια του. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι σχεδόν ό,τι ψάχνει μία γυναίκα σε έναν άνδρα.

Να έχετε ενδιαφέροντα
Ένας άνδρας που έχει γεμίσει την καθημερινότητα του με πράγματα, τη δουλειά του, τα χόμπι του, τις δραστηριότητές του, κερδίζει πόντους, γιατί δείχνει ότι έχει μια ενδιαφέρουσα ζωή, την οποία απολαμβάνει. Πάντα όμως, βρίσκει χρόνο για τη γυναίκα που θέλει. Επιπλέον, οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους έναν άνδρα που έχει μια συναρπαστική ζωή, καθώς έτσι, μπορούν κι εκείνες να ζήσουν αντίστοιχα.

Κερδίστε την εμπιστοσύνη της
Είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να νιώσει ότι μπορεί να σας εμπιστευθεί. Δείξτε της ότι είστε ειλικρινής και ότι μπορεί να βασιστεί σε σας. Να είστε συνεπής και να τηρείτε όσα της λέτε.

Πώς να κάνεις μία γυναίκα να σε ερωτευθεί;

Δείξτε της τις προθέσεις σας  
Μέσα από την επικοινωνία σας μιλήστε ειλικρινά για το πώς νιώθετε, αλλά με μέτρο, και δώστε μια εικόνα των δυο σας στο μέλλον, ώστε να καταλάβει ότι δεν την βλέπετε σαν μία περιστασιακή περιπέτεια. Προσέξτε από τη μία να μην πείτε μεγάλα λόγια και από την άλλη να μην την κάνετε να νιώσει ότι σας έχει δεδομένο.

Γίνετε απρόβλεπτος
Χαρίστε της λουλούδια, μαγειρέψτε ένα ωραίο δείπνο-έκπληξη ή αφήστε της ένα σημείωμα στο αυτοκίνητο. Οι ωραίες εκπλήξεις πάντα κερδίζουν πόντους. Ως προς τον τρόπο που επικοινωνείτε μαζί της και τα συναισθήματα που εκφράζετε, κρατήστε μία ισορροπία. Αν είστε πάντα διαθέσιμος ή εκφράζετε μόνο το ενδιαφέρον σας, ενδέχεται να σας θεωρήσει δεδομένο. Αν νιώσει την απουσία σας ή λίγη ζήλια, πάντα με μέτρο, θα θελήσει εκείνη να σας κερδίσει.

Είναι σημαντικό να σας θαυμάζει
Μπορείτε να προσφερθείτε να της μάθετε κάτι που εσείς γνωρίζετε και εκείνη ενδιαφέρεται να μάθει. Αυτό μπορεί να είναι ένα σπορ ή οι γνώσεις σας γύρω από το επάγγελμα ή κάποιο άλλο ενδιαφέρον σας. Στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που μπορούν να τους ανοίξουν ένα νέο παράθυρο στον ορίζοντα, ενώ επίσης, είναι πολύ σημαντικό να σας θαυμάζει για κάτι που ξέρετε / κάνετε καλά.

Να είστε κύριος
Οι καλοί τρόποι είναι διαχρονική αξία. Ρωτήστε τη τι θέλει να κάνετε, αν περνάει καλά, ανοίξτε της την πόρτα, γεμίστε το ποτήρι της κρασί, κεράστε το ποτό της. Οι γυναίκες πάντα εκτιμούν έναν άνδρα που ξέρει να φέρεται.

Αφήστε λίγο μυστήριο να πλανάται
Να είστε ειλικρινής μαζί της, αλλά αφήστε λίγο μυστήριο να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Δεν είναι ανάγκη να απαντήσετε αμέσως σε ένα μήνυμα ή να ενημερώσετε τι ώρα γυρίσατε από την έξοδο με τους φίλους σας. Μην την αφήσετε να πιστέψει ότι έχει καταλάβει τα πάντα για εσάς. Έτσι, θα θέλει να ανακαλύψει ακόμη περισσότερα.

Κάντε της κομπλιμέντα
Είναι όμορφο να κάνετε διακριτικά και ειλικρινή κομπλιμέντα στη γυναίκα που σας ενδιαφέρει. Ξεχωρίστε κάτι που πραγματικά σας αρέσει σε εκείνη και μη διστάσετε να της το πείτε. Μπορεί να είναι ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό, π.χ. τα όμορφα μαλλιά ή χείλη της, ο τρόπος που μιλάει ή οι πλούσιες γνώσεις της.  

Να έχετε χιούμορ
Είναι σημαντικό να κάνετε μία γυναίκα να γελάει. Οπότε, επιστρατεύστε το χιούμορ σας και τις ευχάριστες ιστορίες σας, για να κερδίσετε και αυτό το στοίχημα.