Πρωινοί Σελιδοδείκτες στο «σχεδία home» με το βιβλίο «Κορίτσι και η φάλαινα»

Το πιο λαχταριστό πρωινό ανάγνωσης συνεχίζει τον Μάιο με το «Κορίτσι και η φάλαινα» για να ζήσουμε το πιο ασυνήθιστο ταξίδι και να ανακαλύψουμε την μοναξιά, τα εμπόδια αλλά και την δύναμη της φιλίας!

Τι πιο όμορφο να ξεκινάς το Κυριακάτικο πρωινό σου διαβάζοντας ένα βιβλίο, παίζοντας με την έμπνευση από τις σελίδες του και απολαμβάνοντας ένα νόστιμο δεκατιανό; Με διάθεση παιχνιδιάρικη και λιχούδικη το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι Εκδόσεις Φουρφούρι, παρουσιάζουν κάθε πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, στις 11:00 τους «Πρωινούς Σελιδοδείκτες», μια δράση για παιδιά 5-10 ετών που συνδυάζει την φιλαναγνωσία με την δημιουργική απασχόληση (παιχνίδια, διάδραση, μουσική κ.α.) και ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό πορτοκάλι. Πού θα γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά στο σπίτι της «σχεδίας», το «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2) στην καρδιά της Αθήνας!

7 Μαΐου: Το κορίτσι και η φάλαινα της Rebecca Gugger 

Τι υπάρχει άραγε πέρα από τον ήλιο, το φεγγάρι και τ' αστέρια... Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό της μικρούλας Λένας, μέχρι που ένα βράδυ μια ιπτάμενη φάλαινα θα την ξυπνήσει και θα την πάρει μαζί της σ' ένα μαγικό ταξίδι...

Εκδήλωση: Πρωινοί Σελιδοδείκτες, 7.5.2023, 11:00
Διάρκεια δράσης: 1 ώρα 
Κόστος συμμετοχής (περιλαμβάνει την δράση και το δεκατιανό): 12€/παιδί
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση. 

«σχεδία home» 
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Πληροφορίες & Κρατήσεις                        
Περιοδικό δρόμου «σχεδία»
2130231220 | [email protected] | www.shedia.gr