Summer Camp στο Forty Love Sports Club

Τι θα λέγατε να περάσει το παιδί σας αυτό το καλοκαίρι δημιουργικές και ξένοιαστες στιγμές σε ένα μοναδικό πολυχώρο, συνδυάζοντας διαφορετικά είδη αθλητισμού σε έναν εξαιρετικά σχεδιασμένο χώρο; 

Το Forty Love Sports Club, με τη λήξη του σχολικού έτους και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για τα παιδιά, δίνοντάς τους μία διέξοδο χαράς, δημιουργίας και άθλησης σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. 

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 εβδομάδες, από Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00-16:00. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μία ή περισσότερες περιόδους εφόσον το δηλώσουν έγκαιρα στη γραμματεία.

Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο απο κομβικούς σταθμούς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο σπιτικό, υγιεινό φαγητό, με την εμπειρία, την αισθητική και την ιδιαίτερη φροντίδα της κυρίας Διαμάντως, που είναι υπεύθυνη για την κουζίνα. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει πρόγευμα (τοστ-χυμό) και κυρίως γεύμα (διαφορετικό κάθε μέρα), με υπέροχες σπιτικές συνταγές, όπως μπιφτέκια με πατάτες, παστίτσιο, πίτσα και πολλά άλλα.

Οι δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα. Πιο αναλυτικά: 

 • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβος, padel tennis, μουσικοκινητική αγωγή, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική, μπαλέτο.

 • ΠΙΣΙΝΑ

Καθημερινό πρόγραμμα με ευχάριστα και διασκεδαστικά παιχνίδια στο νερό, υπό την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση.

 • ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τσουβαλοδρομίες, παιχνίδια χαμένου θησαυρού, κ.α

 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εργαστήρι σοκολάτας, αγγειοπλαστική, κατασκευή παγωτού. 

 • ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

Ένα ευχάριστο πρόγραμμα όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα λουλούδια και τα οπωροκηπευτικά,  σκαλίζοντας, φυτεύοντας και ποτίζοντας τον κήπο τους.

 • ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
 • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
 • ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Ανάγνωση παραμυθιών, προβολή κινούμενων σχεδίων. 

forty love summer camp 1

Στις εγκαταστάσεις του Forty Love Sports Club τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διασποράς του Covid-19 και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών.
Πιο συγκεκριμένα:

 • Η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται στις 08:00, όπου όλα τα παιδιά θα θερμομετρούνται.
 • Όλα τα παιδιά θα προσκομίσουν γνωμάτευση από παθολόγο ότι  είναι υγιή και θα πρέπει να κάνουν self-test πριν την έναρξη κάθε εβδομάδας. 
 • Όλο το προσωπικό είναι υγιές, ελέγχεται σε τακτική βάση, θερμομετριέται κάθε πρωί και θα διενεργεί self-test, βάσει των οδηγιών που ισχύουν για τους εργαζομένους. 
 • Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι ολιγομελή και θα έχουν τον ίδιο γυμναστή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Για τα γεύματα, το προσωπικό που παρέχει το πρωινό και το μεσημεριανό θα φοράει γάντια και μάσκα και το κάθε τμήμα θα τρώει ξεχωριστά και με τις απαραίτητες αποστάσεις.
 • Για το κάθε τμήμα που θα είναι στην πισίνα, θα τηρείται ο επιτρεπόμενος αριθμός παιδιών, βάσει τετραγωνικών της πισίνας.
 • Οι περισσότερες δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να έρχονται σε επαφή τα τμήματα. Ο εξοπλισμός θα πλένεται με σαπούνι/ απορρυπαντικό και νερό και στο τέλος κάθε ημέρας θα εφαρμόζεται απολυμαντικό.

Τιμές

Εβδομαδιαίο Κόστος 150€
Λεωφορείο 37€ / βδομάδα / παιδί
Drop in 40€ / ημέρα
Δυνατότητα Φύλαξης το διάστημα 16:00-18:00 με 6,5€ / παιδί / ώρα

Εκπτώσεις

Προπληρωμή 2 εβδομάδων -10%, 273€
Προπληρωμή 3 εβδομάδων -15%, 385€
Προπληρωμή 4 εβδομάδων -20%, 496€
Κάθε επιπλέον παιδί της ίδιας οικογένειας έχει 10% έκπτωση στο κόστος των εβδομάδων. 
** Εξόφληση περιόδου πριν την έναρξη

forty love summer camp 2

Επικοινωνία και κρατήσεις

Forty Love: Τ. 2109653622 Κ. 6983825009, E-mail: info@forty-love.gr
Real Kid: Τ. 2110198503, 2110150411 Κ. 6977590602-6973748163, E-mail: info@realkid.gr

Forty Love Sports Club
Οδός Ικτίνου (όπισθεν Στρ. Σχολής Ευελπίδων), Κορωπί
Συνολική διάρκεια προγράμματος: 5 εβδομάδες (28/06 – 30/07)
Ηλικίες: 5-12 ετών
Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-16:00
Για περισσότερες πληροφορίες: www.fortylove.gr/view_page/15/summer-camp
Facebook: www.facebook.com/fortylovevari