Τα 6 καλύτερα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια

Τα κλασικά επιτραπέζια που έχουν αγαπηθεί από δεκάδες γενιές μας διασκεδάζουν με τον καλύτερο τρόπο. Προάγουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την συγκέντρωση των παιδιών και παράλληλα μας κάνουν να περνάμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας.

1. Scrabble Original

Με το Scrabble Original θα περάσετε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης οικογενειακά! Πάρτε τα γράμματα που σας αναλογούν, σκεφθείτε καλά - πιο καλά - πολύ καλά, και δημιουργήστε λέξεις με την μεγαλύτερη αξία. Πρόκειται για το πιο κλασικό παιχνίδι λέξεων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, παγκοσμίως, και για τις ημέρες της καραντίνας είναι ό,τι πρέπει αφού ενισχύει το λεξιλόγιο, την αυτοπεποίθηση και τη διασκέδαση μέσα από τη γνώση! Το Scrabble Original είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες.
Ηλικία: 8+ ετών

2. Uno Showdown

Το UNO Showdown είναι το παιχνίδι καρτών που όλοι λατρεύουν, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του συναρπάζει ακόμα περισσότερο. Όταν οι ήχοι και η ένδειξη της μονάδας σβήσει, γίνε ο πρώτος που θα πατήσει το κουμπί. Ο γρηγορότερος παίκτης κερδίζει την αναμέτρηση και το UNO Showdown εκτοξεύει κάρτες στους αντιπάλους του! Οι παίκτες προσπαθούν να ξεφορτωθούν όλες τις κάρτες τους ταιριάζοντάς τες με την πρώτη κάρτα που βρίσκεται στην στοίβα άχρηστων καρτών. Όταν οι παίκτες μείνουν με μία κάρτα δεν πρέπει να ξεχάσουν να φωνάξουν "UNO"!
Ηλικία: 7+ ετών

3. Pictionary Air

Το Pictionary Air™ είναι ο νέος ξεκαρδιστικός τρόπος να παίξετε το κλασικό οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι ζωγραφικής. Σχεδιάστε στον αέρα και δείτε το σκίτσο σας στην οθόνη της συσκευής σας. Κατεβάστε την εφαρμογή Pictionary Air™ στη smart συσκευή σας για να ξεκινήσετε. Στρέψτε την κάμερα της εφαρμογής στον "ζωγράφο" και θα εμφανιστεί μαζί με το σκίτσο, στην οθόνη της συσκευής σας. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας Apple TV, Chromecast ή άλλη παρόμοια συσκευή streaming. Απαιτείται συμβατή συσκευή streaming. Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης της Pictionary Air (www.pictionary.com/support) για τη συμβατότητα της συσκευής σας.
Ηλικία: 8+ ετών

4. Ποιός, Πού, Πότε και Γιατί

Η σειρά Ποιός, Πού, Πότε, Γιατί; αποτελείται από 2 παιχνίδια. Παιχνίδια ανταγωνιστικά, διασκεδαστικά, επιμορφωτικά και πάνω απ' όλα παρεΐστικα. Το Ποιός, Πού, Πότε, Γιατί; περιέχει διάφορες εκδόσεις με 1500, 2.500 και 3.600 ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους για παιδιά του Δημοτικού. Με ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών από διάφορους τομείς - ιστορία, γεωγραφία, επιστήμες, αθλητισμό – τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, καλούνται να απαντήσουν σωστά, να κερδίσουν πόντους και να βγουν νικητές!
Ηλικία: 7+ ετών

5. Βρες το και Πες το

Πόσο γρήγοροι είστε; Είστε αρκετά παρατηρητικοί, ώστε να βρείτε τα σύμβολα στις κάρτες; Το Βρήκες; Πες το! Την πατήσατε με την απαγορευμένη λέξη και «κάψατε» την ομάδα σας; Το κλασικό επιτραπέζιο έρχεται δυναμικό με 800 νέες λέξεις και 6 νέες προκλήσεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω! Παίξτε κι εσείς αυτό το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων που θα κρατήσει καθηλωμένους για ώρες εσάς και την παρέα σας.
Ηλικία: 7+ ετών

6. Επιτραπέζιο Monopoly Ταχύτητας

Δεν έχετε πολύ χρόνο; Κανένα πρόβλημα! Για να παίξετε το επιτραπέζιο Monopoly Ταχύτητας χρειάζεστε λιγότερο από 10 λεπτά! Όλοι οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι και αγοράζουν ταυτόχρονα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε τη σειρά σας. Στη διάρκεια 4 γύρων, οι παίκτες αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο για να αγοράσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους πιο γρήγορα από ποτέ. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για κάθε στάδιο αγοραπωλησίας. Το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly Ταχύτητας είναι μια πολύ καλή επιλογή για μια οικογενειακή βραδιά, για πάρτι με φίλους αλλά και ένα γρήγορο διάλειμμα από την καθημερινότητα!
Ηλικία: 8+ ετών