"Τα Παραμύθια του Σαββάτου" από τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης

Photo: Facebook.com

Συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές δράσεις τους, η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ) έχουν προετοιμάσει την εβδομαδιαία εκπομπή “Τα παραμύθια του Σαββάτου”, που θα προβάλλεται μέσα από το κανάλι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο YouTube.

“Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΟΒΡΕΠΟΜ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς και παιδιά εξαιτίας του πολύμηνου εγκλεισμού στο σπίτι, που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού, και θέτοντας ως κύρια προτεραιότητα τη διαπαιδαγώγηση αλλά και την ψυχαγωγία τους, έχουν ετοιμάσει μια σειρά εκπομπών με αφηγήσεις παραμυθιών”, εξηγεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ιακώβου.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε Σάββατο στις 11.00 το πρωί, μέσα από το κανάλι των Παιδικών Σταθμών θα προβάλλονται βίντεο με αφηγήσεις παραμυθιών από συγγραφείς, βρεφονηπιοκόμους αλλά και νηπιαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν την εβδομαδιαία εκπομπή, μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ΥοuΤube ή να επισκεφθούν την αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Τον σχεδιασμό και τον συντονισμό των εκπομπών έχει αναλάβει η δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ του ΟΒΡΕΠΟΜ Ευαγγελία Τζιάκα.

Ήδη μπορείτε να παρακολουθήσετε την αφήγηση του παραμυθιού της Σούλας Τσιάτσιου «Ο Χορός των Πεταλούδων» που κυκλοφορεί από την Bookguru.gr.

Κόστος: Δωρεάν
Ηλικίες: 5 – 9 ετών