Τέσσερις παραλίες κοντά στην Αθήνα για μονόημερες αποδράσεις

Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με το άνοιγμα των παραλιών, είναι αναμενόμενο να οδηγήσουν τους περισσότερους από εμάς κοντά στη θάλασσα, στην αναζήτηση μιας ανάσας δροσιάς.

Υπάρχουν πολλές παραλίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, ελεύθερες ή οργανωμένες, πιο κοντινές ή μακρινές. Το CKG προτείνει τέσσερις παραλίες στην Αττική, όπου μπορούμε να απολαύσουμε τις βουτιές μας και τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Τέσσερις παραλίες κοντά στην Αθήνα για μονόημερες αποδράσεις

Ανάβυσσος

Στη γνωστή για τους περισσότερους περιοχή της Αναβύσσου, θα βρείτε μια μεγάλη, ευρύχωρη παραλία με πεντακάθαρα, σχετικά ρηχά νερά, ιδανική για όλη την οικογένεια και για μια κοντινή απόδραση από το κέντρο της πόλης.

Λεγραινά

Στο δρόμο προς το Σούνιο, η παραλία των Λεγραινών, από τις πιο όμορφες της Αττικής, θυμίζει περισσότερο νησί χάρη στην ψιλή, χρυσαφένια άμμο και τα καταγάλανα νερά.

Χάρακας

Στο 62ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σουνίου βρίσκεται μια υπέροχη τεράστια παραλία, με ρηχά νερά, άμμο και αρκετό χώρο ώστε να απολαύσετε τις βουτιές σας ή το παιχνίδι στην αμμουδιά.

Ψάθα

Κάτω από το πευκόδασος του όρους Πατέρας, στον Κορινθιακό κόλπο, βρίσκεται η Ψάθα, περίπου μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά, ενώ το μήκος της δεν αφήνει περιθώρια για συνωστισμό. Η μονοήμερη εκδρομή φαντάζει ιδανική!

Tip
Μην παραλείψετε τη σωστή οργάνωση και προστασία για την παραλία, δηλαδή ομπρέλα θαλάσσης, αντηλιακό, σνακ, νερό, χυμούς και βέβαια τα αγαπημένα σας παιχνίδια.