Ξεκίνησαν οι εγγραφές με voucher ΕΣΠΑ για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Like it? Share it !
vrefonipiakoi stathmoi

Ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής βρεφών και προνηπίων που είναι δικαιούχοι voucher ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (ΔΒΑ).

Οι νόμιμοι εκπρόσωποι των παιδιών που έχουν λάβει voucher θα μπορούν να προχωρήσουν στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης και να δηλώσουν τον βρεφονηπιακό σταθμό που επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Ποια παιδιά μπορούν να εγγραφούν

Στη διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν:

  • Βρέφη ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών: παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/4/2024 έως 31/3/2026.
  • Προνήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως την έναρξη της υποχρεωτικής εκπαίδευσης: παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1/1/2023 έως 31/3/2024.

Πώς θα γίνει η εγγραφή

Η υπογραφή των συμβάσεων θα πραγματοποιείται στα γραφεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στη Ρόδου 181, Σεπόλια, αποκλειστικά με προγραμματισμένο ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας rantevou.dbda.gr. Τη σύμβαση μπορεί να υπογράψει μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος του παιδιού, το όνομα του οποίου αναγράφεται στο voucher.

Πού μπορούν να απευθύνονται οι γονείς

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών του ΔΒΑ στα τηλέφωνα 210 5102481, -482, -483, -484, -485 και μέσω email στο applications@dbda.gr

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Photo credits: magnific.com

Διαβάστε επίσης

Προσεχείς Εκδηλώσεις

250x250
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ