Ένα Σαββατοκύριακο με Πυτζάμα Πάρτυ «ΟνΕίρων» στο Vamvakou Revival

Photo: vamvakourevival.org

Ένα θεατρικό παιχνίδι που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι θα λάβει χώρα το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου 2022 γεμάτο με όνειρα, μουσική και αυτοσχεδιασμό στο Vamvakou Revival στη Βαμβακού Λακωνίας.

Κάθε Σαββατοκύριακο είναι διαφορετικό σε αυτό το «αναβιωμένο» χωριό που προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα, τέχνες, πολιτισμό και αθλητισμό στα 900 μέτρα. Σε λίγες ώρες από την Αθήνα, ανακαλύψτε δάση και ορεινά μονοπάτια, ελάτε σε επαφή με την κλασική ελληνική φιλοξενία και γνωρίστε τα οφέλη ενός γαλήνιου και εποικοδομητικού Σαββατοκύριακού σε μία σπάνια φύση!

Για το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου 2022, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα θεατρικό παιχνίδι «Πυτζάμα Πάρτυ» για οικογένειες σε μία συνάντηση, στην οποία θα μετατραπεί η αίθουσα του σχολείου της Βαμβακούς... στο πιο τρελό υπνοδωμάτιο!  Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την κίνηση, την μουσική  και τον αυτοσχεδιασμό, θα μιλήσετε για τα όνειρα που βλέπετε στον ύπνο σας, τα οποία σας δίνουν απλόχερα τις πιο περίεργες ιστορίες.  

Τι χρειάζεστε; Να φοράτε τις πιτζάμες σας, τις παντόφλες σας, ζεστές κάλτσες, ένα μαξιλάρι, μία κουβερτούλα και, αν έχετε, ένα αγαπημένο αντικείμενο που σας κρατάει συντροφιά το βράδυ…

Τι είναι όμως το όνειρο; Η βίωση μίας σειράς εικόνων, ήχων ή άλλων αισθήσεων, ιδεών, συναισθημάτων και μορφών που δημιουργούν μία συνήθως αλλοπρόσαλλη «ιστορία» κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το περιεχόμενο των ονείρων δεν έχει συνήθως τη λογική αλληλουχία της φυσικής πραγματικότητας και είναι πέρα από τον συνειδητό έλεγχο αυτού που το βιώνει. 

Σε όλες τις συναντήσεις υπάρχει ένα «μαγικό κουτί ονείρων», για να «αΚοΎσΕι» όλα τα όνειρα των παιδιών. Όταν τα παιδιά νιώθουν ότι κάποιος τα ακούει, τους δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Όλα τα όνειρα  θα απελευθερωθούν στην τελευταία συνάντηση για αυτή τη σεζόν, τον Αύγουστο του 2022!

Σάββατο 29/01/2022, 12:00 - 14:00
Σχολείο, Vamvakou Revival
Τηλ.:
2731076233
Κόστος: 5 ευρώ
Ηλικίες: 5 – 10 ετών (και γονείς)