Αποκριάτικα Παιχνιδομπερδέματα στο θέατρο Βαφείο

Photo credits: viva.gr

Παραμονή Αποκριάς και ο βασιλιάς Καρνάβαλος ετοιμάζεται για την έναρξη του καρναβαλιού. Ζητάει από τους βοηθούς του, να βιαστούν και να ετοιμάσουν τα πράγματά του. Τα όμορφα, εντυπωσιακά, αστραφτερά ρούχα του, το πολύχρωμο μπαστούνι του και φυσικά την μυθική αποκριάτικη κορώνα του.

Ήσυχος αποσύρεται στο δωμάτιο του, για να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο παρτυ. Οι τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματα του, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο κακός μάγος Μισοαποκριάς και κλέβει την πολυπόθητη χρυσή κορώνα του βασιλιά.

Πώς θα το πουν στο βασιλιά Καρνάβαλο;  Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να ξεκινήσει το πάρτυ; Έχουν λίγο χρόνο για να βρουν τη χρυσή κορώνα και να την παραδώσουν στο βασιλιά Καρνάβαλο χωρίς εκείνος να καταλάβει ότι το πιο πολύτιμο αντικείμενό του λείπει. Θα τα καταφέρουν άραγε ή θα εξαφανιστούν για πάντα οι απόκριες; Σίγουρα θα χρειαστούν την βοήθεια των παιδιών για να πάρουν την ολόχρυση κορώνα από το μάγο Μισοαποκριά.

Η εταιρεία L&S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Συντελεστές
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός σκηνοθέτη - Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου
Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού:  Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Σπύρου
Παίζουν: Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Πλώτας , Τασούλα Μαρία Δεληγιάννη

Θέατρο Βαφείο
Αγ. Όρους 16 & Κων/πόλεως 115
Τηλ. 2103425637

Εισιτήρια €8 στο viva.gr