«Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα ζώα του δάσους» στο θέατρο Χυτήριο

Photo credits: viva.gr

Το θέατρο Χυτήριο παρουσιάζει την Κοκκινοσκουφίτσα, το πιο διάσημο παραμύθι όλων των εποχών, σε μία παράσταση που αποτελεί μία υπέροχη εμπειρία για παιδιά ηλικίας 2-9 ετών, αλλά και για μεγάλους, ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Λίγα λόγια για το έργο
Ένα κορίτσι με αγνή καρδιά θα πέσει στην παγίδα του πονηρού Λύκου, που για να την ξεγελάσει θα ντυθεί Μέλισσα. Η μικρή θα βρεθεί χαμένη μέσα στο δάσος. Εκεί θα συναντήσει όλα τα ζώα του δάσους. Τον Ρούλη τον Ελεφαντούλη, έναν πολύ αστείο Γαϊδαράκο και πολλά άλλα ζώα, οπου με την βοήθειά τους, αλλά κυρίως με τη συμμετοχή των μικρών θεατών, θα καταφέρει να φτάσει στο σπιτάκι της αγαπημένης της γιαγιάς. Εκεί, όμως, θα την περιμένει μια άσχημη έκπληξη… Τότε η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια θα επικαλεστεί την βοήθεια των παιδιών για να κερδίσει τον πονηρό και πεινασμένο Λύκο.

Η  διαδραστική παιδική παράσταση  "Η Κοκκινοσκουφίτσα και τα ζώα του δάσους", που παρουσιάζεται στο θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι, κάθε Κυριακή στις 11:00. είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών “L&S” και “ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ”. Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία: W.T.F - ACT
Ενδυματολογία: Στεφέλενα Κόνιαρη
Παίζουν: Μελίνα Σπετσιέρη, Στέλα Καπετάνιου, Εύα Τσαμασιώτη, Ελίνα Καπετάνιου

Θέατρο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ.: 2103412313

Εισιτήρια: €8 στο www.viva.gr