"Ένας Ονειροπόλος Δράκος" στο Θέατρο Αυλαία - Πολυχώρος Τεχνών

Ένας “Ονειροπόλος Δράκος” ντύνει το όνειρό του με ζωντανή μουσική, μετατρέποντας μια αληθινή ιστορία σε ένα όμορφο παραμύθι. Η ιστορία - περιπέτεια ενός πατέρα καθώς περιμένει τα δύο του παιδιά να τον επισκεφτούν την ημέρα των γενεθλίων του.

Παιχνίδια, εικόνες και παραμύθια ξεπηδούν άλλοτε τυχαία και άλλοτε μέσα από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του, και ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Ένα διαδραστικό θεατρικό έργο, που παρασύρει τους μικρούς μας φίλους μετατρέποντας τους σε ενεργούς θεατές.

Ακροβατώντας στους ήχους και την μελωδία της μουσικής, μέσα από απρόοπτα συναισθήματα και αναμνήσεις, ο Δράκος του παραμυθιού μας ζει μαζί σας την αγωνία να ευχαριστήσει τους πιο σημαντικούς του φίλους... Μια τρυφερή παράσταση για την σχέση πατέρα - παιδιού που έρχεται να σας διασκεδάσει, ψυχαγωγήσει, εκπαιδεύσει και συγκινήσει!

Η παράσταση "Ένας Ονειροπόλος Δράκος" του Στέλιου Κρητικού, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου, φιλοξενείται στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Αυλαία την Κυριακή 3 Απριλίου στις 12:00.

Συντελεστές
Κείμενο: Στέλιος Κρητικός 
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βούρος
Χορογραφίες: Κάτια Παπαδοπούλου 
Μουσική: Βασίλης Παγώνης, Γιάννης Μωραΐτης
Ενορχήστρωση - Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Μωραΐτης
Στίχοι: Στέλιος Κρητικός
Παίζουν: Στέλιος Κρητικός, Διονύσης Μπάστας, Antonella Cuellar, Jovani Μπάστας, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνα Κάτση 
Γραφιστικά: Θοδωρής Καραπατάκης
Επικοινωνία: Διονύσης Μπάστας
Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Ε.ΜΠΑΣΤΑ
Διάρκεια: 90'

Γενική Είσοδος 8€ - Προπώληση 6€ στο viva.gr & στο 11876

Εισιτήρια online

  • Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.
  • Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).
  • Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.