"Η δύναμη του γοργόνειου!": Βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήρι στο Μουσείο Κοτσανά (17/4)

Υπήρχαν άραγε πειρατές στην Αρχαία Ελλάδα; Κι αν ναι, πως ήταν αρματωμένοι; Και τι ήταν αυτό που τους έκανε τόσο τρομακτικούς στα μάτια ακόμη και των πιο γενναίων πολεμιστών; Το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά και οικογένειες, με θέμα "Η δύναμη του γοργόνειου!", μας δίνει τις απαντήσεις. 

Η θεά Αθηνά αναλαμβάνει δράση! Παρατηρεί τα πάντα και ελέγχει την πιστή τήρηση των κανόνων σε κάθε μάχη. Κι αν κάποιος τολμήσει να τους παραβεί, η Γοργόνα Μέδουσα αναλαμβάνει την τιμωρία του! Οι πανοπλίες, περίτρανα φόβητρα και ασυναγώνιστο πλεονέκτημα σε κάθε αναμέτρηση, είναι με το μέρος μας. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη δύναμη του γοργόνειου; Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας σας περιμένει, την Κυριακή 17 Απριλίου, 12:30 - 13:30.

  • Κόστος συμμετοχής: παιδιά - €8, συνοδοί - €5
  • Ώρα προσέλευσης: 15’ πριν την έναρξη του εργαστηρίου
  • Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά δράση σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 12 άτομα
  • Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 2114110044 έως και μια ημέρα πριν

Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.

Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
Τηλ. 2114110044