Εκπαιδευτικό εργαστήρι "Κουκλο-παίζω πασχαλινά με το Θέατρο του Ήρωνος" στο Μουσείο Κοτσανά

Ενα ακόμη εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, με θέμα "Κουκλο-παίζω πασχαλινά με το Θέατρο του Ήρωνος", διοργανώνει το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 12:00 μ.μ. Φέτος, η λαμπάδα των παιδιών θα είναι στολισμένη με το δικό τους "έργο"!

Άραγε υπήρχε κινηματογράφος στην αρχαία Ελλάδα; Είστε έτοιμοι να σκηνοθετήσετε το δικό σας κινηματογραφικό έργο; Σηκώνουμε αυλαία και …..ξεκινάμε. Σύμβουλοί μας δεν είναι άλλοι από τον Φίλωνα τον Βυζάντιο και τον Ήρωνα τον Αλεξανδρέα. Οι δύο τους θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά της θεατρικής τεχνολογίας, της σκηνογραφίας και του σεναρίου. Ποια φιγούρα θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό μας έργο; Λαμπάδες ανά χείρας και φώτα παρακαλώ!

Κόστος συμμετοχής: παιδιά - €10
Ώρα προσέλευσης: 15’ πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού εργαστηρίου
Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2114110044 έως και μια ημέρα πριν.

Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς. Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ανά δράση σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας, 12 άτομα.

Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Αθήνα