"Underwater": Χοροθέατρο για βρέφη και γονείς στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Photo credits: ticketservices.gr

Η νέα χοροθεατρική παράσταση Underwater, που θα ταξιδέψει βρέφη από λίγων μηνών έως δύο ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους, στη βαθιά γαλάζια θάλασσα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η παράσταση ζωντανεύει με ζωηρό τρόπο το ταξίδι μιας μπαλαρίνας καθώς ξυπνά από έναν ύπνο γεμάτο όνειρα και βρίσκεται στον ωκεανό, έναν καθησυχαστικό κόσμο γεμάτο γαλανά φώτα και φυσαλίδες. Καθώς εξερευνά το υπέροχο νέο της σπίτι, συναντά ένα χταπόδι - και οι δυο τους σύντομα σχηματίζουν μια φιλία γεμάτη αγάπη κάτω από τα κύματα, χορεύοντας ως ντουέτο με συνοδεία μιας μουσικής γεμάτης κουδουνίσματα, που περιλαμβάνει και μερικές γνώριμες μελωδίες...

Μια παράσταση για όλες τις αισθήσεις, που δημιουργήθηκε από μια διακεκριμένη ελληνοβρετανική δημιουργική ομάδα με φροντίδα και σεβασμό στην πολύτιμη πρώτη θεατρική εμπειρία ενός βρέφους, το Underwater έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρεμιέρα του στο θέατρο Watford Palace πριν από λίγους μήνες, και είναι βέβαιο πως θα κερδίσει το ενδιαφέρον και θα διεγείρει τη φαντασία του μωρού σας, προσφέροντας μια μαγική εμπειρία δημιουργίας δεσμών και αναμνήσεων για κάθε είδους οικογένειες.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, ενώ επιπλέον παραστάσεις θα δοθούν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο 2023.
Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Σύλληψη, σκηνοθεσία: Ξένια Αηδονοπούλου, Γεωργία Τέγου
Μουσική: Tζεφ Βάνγκερ
Σύμβουλος σχεδίου, κοστούμια: Mαγιού Τρικεριώτη
Σχεδιασμός φωτισμών: Eντ Σώντερς
Ερμηνεύουν: Λύντια Ουώκερ, Έλλυν Χέμπρον
Ανάθεση Παιδικού Φεστιβάλ Μπέλφαστ, Θεάτρου Watford Palace, Ουώτφορντ και The Lowry, Σάλφορντ
Με την υποστήριξη δημόσιων πόρων του Συμβουλίου Τεχνών Αγγλίας

Για περιορισμένο αριθμό θεατών. 
Τιμές εισιτηρίων: €15 για κάθε βρέφος συνοδευόμενο από έναν γονέα, €12 για κάθε επιπλέον θεατή
Προπώληση εισιτηρίων (από 29 Ιουλίου): ticketservices.gr

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα
Τηλ. 2168091000