Προβολή ταινίας "Luca" & εικαστικό εργαστήριο για παιδιά από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Photo credits: viva.gr

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου μας καλεί στον κινηματογράφο ΑΒ, να παρακολουθήσουμε την ταινία "Luca" (BAFTA Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων) και να συμμετάσχουμε στο εργαστήριο "Το δικό μας σινεμά", το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και άνω.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα κατασκευάσουμε με ανακυκλώσιμα υλικά τον δικό μας κινηματογράφο, ενώ ύστερα με μια αγκαλιά βουτυρένια ποπ κορν, θα ανακαλύψουμε τη μαγεία του κινηματογράφου μέσα από την ιστορία του Luca και της παρέας του!

Ώρες έναρξης εργαστηρίων: 18:30 & 19:00
Διάρκεια κάθε εργαστηρίου: 60'
Κόστος ανά εργαστήριο: 8€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το εισιτήριο για την παρακολούθηση της ταινίας που ακολουθεί)

Κάθε εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί για περιορισμένο αριθμό ατόμων.Για κάθε συμμετοχή είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2130109325 & 2130109300  (Δευτέρα - Παρασκευή 11.00-16.00).

Λίγα λόγια για την ταινία
Στην Ιταλική Ριβιέρα ο Λούκα και ο φίλος του Αλμπέρτο ζουν μια μοναδική καλοκαιρινή περιπέτεια. Κρύβουν, όμως, ένα μυστικό. Ο Λούκα και ο Αλμπέρτο είναι θαλάσσια τέρατα που παίρνουν ανθρώπινη μορφή όταν βρίσκονται στην ξηρά.
Παραγωγή της Pixar, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για το σκηνοθέτη Ενρίκο Κασαρόσα. Υποψηφιότητα για Όσκαρ και BAFTA Καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Κασαρόσα | Σενάριο: Τζέσε Αντριους, Μάικ Τζόουνς
Ηθοποιοί: (στα αγγλικά) Τζέικομπ Τρεμπλέ, Τζακ Ντίλαν, Έμα Μπέρμαν | (στα ελληνικά) Τίμου Παπαευθυμίου, Νικόλα Ζώζου, Ιωάννας Αλεξανδρή

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ώρα έναρξης προβολής ταινίας: 20.30

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

ΑΒ Κιν/φος
Θεοτοκοπούλου 36 - Άνω Πατήσια
Τηλ. 2130109300