Το Bobos Arts Festival περιμένει τα παιδιά στο Onassis Stegi Block Party

Photo credits: bobosartsfestival.com

Σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μας προσκαλεί στο Onassis Stegi Block Party, στο πάρτι της χρονιάς. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε προσκαλεί να αφήσεις πίσω τα «πρέπει» και τα «μη» και να βγεις έξω στον δρόμο, στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, εκεί όπου η ζωή δεν σταματά ποτέ, συμμετέχοντας σε ένα απελευθερωτικό street party για τους ανθρώπους της Αθήνας.

Στο πλαίσιο του πάρτυ, ειδικά για τα παιδιά, θα πραγματοποιηθεί το Bobos Arts Festival - Παιδικό session, το οποίο θα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

18:30 – 19:00 | Silent Comedy
Μια παράσταση παντομίμας και ταχυδακτυλουργικών από τον Alex de Paris. Ένα μοναδικής αισθητικής και τεχνικής διαδραστικό θέαμα, με πολύ χιούμορ, που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

19:00 – 19:30 | Singing in a Bubble Ένα αιωρούμενο, μαγικό-ζογκλερικό θέαμα από το ντουέτο των Kokoika. Σαπουνόφουσκες και ζογκλερικά κόλπα γεμίζουν τη σκηνή, δίνουν τον ρυθμό και μαγεύουν το κοινό.

18:30 – 19:30 | Δράκος Λεβάρ από το Θέατρο Μαριονέτας Τζίκας
Βγαλμένος από τα παραμύθια, ένας θεόρατος δράκος περιφέρεται ανάμεσα στο κοινό, βγάζοντας καπνούς (από ταλκ!) και εντυπωσιάζοντας τους πάντες.


Για τους μεγάλους, ένα εκρηκτικό lineup με διεθνή και εγχώρια ονόματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα του Onassis Stegi Block Party, μέχρι οι δείκτες του ρολογιού να δείξουν μεσάνυχτα.

Θρακιώτικη ψυχεδέλεια με την Εβρίτικη Ζυγιά, afrobeat dj-set από τον Teranga Beat, ανεξάντλητη ενέργεια από τον Erol Alkan, ένα γαλαξιακό dj-set από την Colleen ‘Cosmo’ Murphy, ο Leon of Athens, οι ηλεκτρονικοί κόσμοι του Planningtorock παρέα με τις χιπ χοπ ρίμες των EXPE, mi55t, Cego Menz, Hatemost, τους φρέσκους ήχους των Black Athena και τους πολυσυλλεκτικούς Entropia Records.

Επίσης, την ημέρα του πάρτι, η Στέγη θα είναι ανοιχτή 18:30 - 00:00. Οι ταινίες μικρού μήκους του Ρομαίν Γαβρά, "Agartha" (Μικρή Σκηνή) και “Neo Surf” (Εκθεσιακός Χώρος -1), θα προβάλλονται με ελεύθερη είσοδο.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Λ. Συγγρού 107, Αθήνα
Τηλ. 2111981784