"Ο Ρούντολφ και τα Ξωτικά του Άι Βασίλη" στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού

Photo credits: viva.gr

Η αγαπημένη ιστορία του πιο διάσημου τάρανδου Ρούντολφ, ζωντανεύει φέτος τα Χριστούγεννα, κάθε Κυριακή στις 15:00, στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Λύχνος στο Γκάζι.

Ο Ρούντολφ φεύγει από την αγέλη του και βρίσκει κρυψώνα στο χωριό των ξωτικών. Όταν ο Άγιος Βασίλης τον ανακαλύπτει, το πιο γλυκό διάσημο ελαφάκι μεταμφιέζεται σε ξωτικό με σκοπό να τον ξεγελάσει. Θα τα καταφέρει, όμως, και γιατί αποφασίζει να μην αποκαλύψει ποιος είναι;

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ τα παιχνιδιάρικα ξωτικά ετοιμάζουν τα τελευταία δώρα για το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, με τη βοήθεια των μικρών θεατών που συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση!

Μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουμε πόσο σημαντική είναι η πίστη στον εαυτό μας, η έννοια της φιλίας και της αγάπης, καθώς και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα. Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, όπου οι μικροί θεατές συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης του στόχου με σκοπό την ανάπτυξη ξεχωριστών δεξιοτήτων, όπως η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, με αμέτρητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό, παρέα με τον Ρούντολφ και τα υπέροχα ξωτικά του Άι Βασίλη, έρχεται! Αληθινό χιόνι στη σκηνή, υπέροχα κοστούμια και μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα, μόνο για 7 παραστάσεις τις ημέρες των γιορτών.

Η παιδική παράσταση «Ο Ρούντολφ και τα ξωτικά του Άι Βασίλη» είναι μια παραγωγή της Εταιρίας Θεάτρου W.T.F – ACT.

Συντελεστές
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: W.T.F -ACT
Παίζουν: Μέμος Ρούσσος, Στέλα Καπετάνιου, Λένα Δανάη Καστελιώτη, Μαρία Παπαγαβριήλ

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή ως και τις 8 Ιανουαρίου 2023, στις 15:00 και με έξτρα παραστάσεις Δευτέρα 26/12 και Δευτέρα 02/01 στις 17:00.
Προπώληση ειστηρίων: viva.gr

Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83 και Ιερά οδός 59, Γκάζι
Τηλ. 2110121686