"Γιορτινό εξπρές!": Εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών στο Μουσείο Κοτσανά

Ανεβείτε στο "Γιορτινό εξπρές", το εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών, που διοργανώνει το Μουσείο Κοτσανά, και γνωρίστε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής κίνησης από την αρχαιότητα έως και σήμερα!

Τα πολυάριθμα βαγόνια του μεταφέρουν μέσα τους όλη τη γνώση της τεχνολογίας. Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τη διαδρομή τους μέχρι το τέλος της; Η γραμμή της προόδου περνάει από τους εξής σταθμούς: Αλεξάνδρεια, Αθήνα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Τόκιο και Σιγκαπούρη. Αλήθεια, τι βρίσκεται στο τέλος και τι κρύβεται στην αρχή;

Ο Ήρωνας πυροδοτεί για πρώτη φορά την αυτόματη κίνηση και εμείς, διασχίζοντας τις ηπείρους και τους ωκεανούς, φτάνουμε ως την άκρη του ορατού σύμπαντος. Για να δούμε τελικά, μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος; Αφήνουμε τη φαντασία μας να μας οδηγήσει ως το τέρμα, εκεί όπου η σμίλευση του δικού μας, ξεχωριστού μέσου μεταφοράς ολοκληρώνεται με επιτυχία!

Γενικές πληροφορίες και κρατήσεις για το εργαστήριο:

  • Κόστος συμμετοχής: 8€
  • Διάρκεια εργαστηρίου: 60΄
  • Ώρα προσέλευσης: 15’ πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού εργαστηρίου.
  • Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 15 άτομα.
  • Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2114110044 έως και μια ημέρα πριν.
  • Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.

Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Αθήνα
Τηλ. 2114110044