"Το δώρο της φύσης": Εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών στο Μουσείο Κοτσανά

Γη, πυρ, ύδωρ και αήρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σα μαγικό κλειδί, στο εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών, με τίτλο  "Το δώρο της φύσης", που διοργανώνει το Μουσείο Κοτσανά, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Το "Δώρο της Φύσης" κρύβεται μέσα στο Μουσείο Κοτσανά, όπου αρχαιοελληνική επιστήμη και τεχνολογία αναμετρούνται με τα φυσικά στοιχεία και τις δυνάμεις που τα συνοδεύουν.

Ένας φιλόσοφος κρατά το μυστικό για το που βρίσκεται το Δώρο και εμείς είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τα βήματά του. Πού να μας οδηγούν άραγε αυτή τη φορά;
Ένα ταξίδι ανακάλυψης ανάμεσα στην ιστορία, τη φιλοσοφία και την τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων έρχεται να μας φανερώσει την αξία της αγάπης και να μας φωτίσει τον δρόμο της ενότητας με τη φύση.

Στα χέρια μας θα κρατήσουμε το "μαγικό κλειδί" για να ανοίξουμε τον θησαυρό της καρδιάς μας! Μέσα εκεί μας περιμένει το αιώνιο Δώρο κι είμαστε πλέον έτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί τη δύναμη της φιλίας και της ένωσης. Το Δώρο της Φύσης ζωντανεύει ξανά!

Γενικές πληροφορίες και κρατήσεις για το εργαστήριο:

  • Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών
  • Κόστος συμμετοχής: 8€ /παιδί - 5€/γονείς
  • Διάρκεια εργαστηρίου: 60΄
  • Ώρα προσέλευσης: 15’ πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού εργαστηρίου
  • Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων  σύμφωνα με τους κανόνες διαφύλαξης της ατομικής και συλλογικής υγείας: 15 άτομα
  • Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2114110044 έως και μια ημέρα πριν
  • Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.

Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Πινδάρου 6 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
Tηλ. 
6907292002