Ένα διήμερο για όλη την οικογένεια στο In Pool TRIathlon Chalandri από την ΤriMore Sport Events

Τι θα κάνουμε το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου; Οι μεγάλοι θα πάρουν μέρος στο In Pool TRIathlon στο Χαλάνδρι, που διοργανώνει η TriMore Sport Events και οι μικροί θα δοκιμάσουν διάφορες παιδικές δραστηριότητες, καθώς και Yoga for Happy Kids με την Αριάδνη Οικονομίδη, ενώ στη συνέχεια θα βουτήξον στην πισίνα για απίθανα Kids Aqua Games.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος αγκαλιάζει την ιδέα, επιθυμεί να προσφέρει καινοτόμες δράσεις στους Δημότες του αλλά και σε αθλητές όλης της χώρας και παράλληλα να δημιουργήσει υποδομή ανάπτυξης του σπορ σε νέους και νέες, προσφέροντας μάλιστα ένα παράλληλο, συμπληρωματικό πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά.

Το In Pool TRIathlon είναι μια προσομοίωση ενός αγώνα τριάθλου, η οποία πραγματοποιείται σε χώρο εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου (σε εσωτερικό χώρο -Indoor ή κατά το μεγαλύτερο μέρος του σε εσωτερικό χώρο και το τρέξιμο σε παράπλευρο στάδιο), με χρήση κολυμβητικών διαδρομών για το κολυμβητικό σκέλος, στατικών ποδηλάτων spinning για το ποδηλατικό και κυρτών διαδρόμων γυμναστικής ή του στίβου του σταδίου, για το σκέλος του τρεξίματος.

Όλα τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών, ίδια μεταξύ τους και με τις ίδιες ρυθμίσεις, ώστε να διασφαλίζεται με τον τρόπο αυτό η ακεραιότητα στον ανταγωνισμό των αθλητών. Τα μηχανήματα αυτά προσφέρονται από τον χορηγό εξοπλισμού της εκδήλωσης, Cycle Box.

Η TRIMORE Sport Events, μέσω των διοργανώσεων αυτών, επιδιώκει να προσφέρει στους αθλητές τη δυνατότητα, σε ελεγχόμενες συνθήκες και με μορφή προπόνησης, να ασκούν το σπορ τους ή να γνωρίζουν το Τρίαθλο ως νέο σπορ και να ανταγωνίζονται, μετρώντας τις επιδόσεις τους σε αγωνιστικό κλίμα, σε περιόδους κυρίως έξω από την κλασική τριαθλητική σεζόν. Παράλληλα, επιδιώκει να δώσει αναπτυξιακό για το τρίαθλο χαρακτήρα, ώστε περισσότεροι αθλητές, να αποκτήσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγαπήσουν το σπορ, επεκτείνοντας σταδιακά τη δεξαμενή των τριαθλητών της χώρας.

Η συνολική τριαθλητική καταπόνηση, επεκτείνεται χρονικά στα 17- 35 λεπτά, ενώ η απόσταση στα 7,8k , κατατάσσοντάς το ως Super Sprint TRIathlon. Προκειμένου να προσφέρεται θέαμα και ανταγωνισμός, θα ακολουθηθεί πυραμιδωτή ανάπτυξη στα σπορ με έναρξη και τερματισμό στην πισίνα, ενδιάμεσο πέρασμα από το ποδήλατο δύο φορές και τρέξιμο σε διάδρομο ή το στάδιο μία φορά, σε διπλή όμως απόσταση, δηλαδή κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμπι.

Παράλληλα, τα παιδιά θα απασχοληθούν με μία σειρά δραστηριοτήρων. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

  • 11:00 - 12:00  Kids Aqua Games
  • 12:00 - 13:30  Ποδηλατική βραδυπορία
  • 13:30 - 14:30  Kids Aqua Yoga & Games
  • 17:00 - 19:00  Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

  • 12:00 - 13:00  Kids Swim Together
  • 13:00 - 14:00  Swimming Relays

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Website: www.trimore.gr
Facebook: trimoresportevents
Instagram: @trimoresportevents

Το CityKidsGuide είναι επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του 1ou In Pool TRIathlon Chalandri 2023.