Το "Καρναβάλι των Ζώων" στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού

Photo credits: viva.gr

Το Θέατρο Λύχνος μας καλεί στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι, με τη θεματική διαδραστική παράσταση "Το Καρναβάλι των Ζώων". Μικροί και μεγάλοι φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και διασκεδάστε με το μεγαλύτερο καρναβάλι των ζώων, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 13:00. Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Υπέροχα ζωάκια κάθε χρόνο διοργανώνουν τη δική τους αποκριάτικη παρέλαση και αποφασίζουν να μεταμφιεστούν. Θα τα καταφέρουν, όμως; Θα προλάβουν να ράψουν τις καλύτερες στολές; Ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο και θα στεφθεί ο Βασιλιάς ή η Βασίλισσα του Καρναβαλιού;

Ο παρουσιαστής Αρλεκίνος, θα φροντίσει να γνωρίσετε ένα δάσος γεμάτο πανέμορφα, σκανταλιάρικα ζωάκια, να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να γιορτάσετε μαζί τους στην πιο παιχνιδιάρικη γιορτή.

Πολύχρωμα γαϊτανάκια, διαδραστικά παιχνίδια, σερπαντίνες, τραγούδι και χορός, στήνονται μέσα σε ένα υπέροχο μασκέ σκηνικό, όπου τα παιδιά θα μάθουν την έννοια της φιλίας, της ομαδικότητας, τη χαρά της προσφοράς και της δημιουργίας.

Όλα αυτά τα καταφέρνουν μικροί και μεγάλοι, που γίνονται μέρος της παράστασης και αναλαμβάνουν μαζί με τους ήρωες του έργου να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο μασκέ πάρτι, με μοναδική προϋπόθεση να φορέσετε την αποκριάτικη στολή σας!

Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, όπου οι μικροί θεατές συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης του στόχου με σκοπό την ανάπτυξη ξεχωριστών δεξιοτήτων, όπως η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Συντελεστές
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: W.T.F -ACT
Παίζουν: Στέλα Καπετάνιου, Λένα Δανάη Καστελιώτη, Μέμος Ρούσσος, Νικολέττα Κοφινά, Νίκος Καϊνός.

Εισιτήρια: 6€
Προπώληση: viva.gr

Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59, Γκάζι

Τηλ: 6983393973