Το Κουκλοθέατρο Κρήτης παρουσιάζει τη "Συνωμοσία της Κατσίκας"

Το Κουκλοθέατρο Κρήτης έρχεται για ακόμα μία φορά στα θέατρα και τους κινηματογράφους όλης της χώρας. Μετά την μεγάλη επιτυχία του έργου "Ο Ψαροτρομάρας", έρχεται η νέα παραγωγή "Η Συνωμοσία της Κατσίκας", κατάλληλη για παιδιά από 2 ετών και πάνω, με την τεχνική του μαύρου θεάτρου και μεγάλες κατασκευές!

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Θωμάς και η Μαρίκα-Κατσίκα, δύο αχώριστοι φίλοι, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να ζουν όπου υπάρχει η Άνοιξη. Ο μοναδικός λόγος; Οι ζουμερές φράουλες και το τρυφερό χορτάρι! Έτσι, τους βγάζει ο δρόμος στην άγνωστη χώρα της Παρδαλομυγίας. Εκεί γίνονται οι μοναδικοί μάρτυρες μιας απίστευτης σκευωρίας. Δύο στρατιώτες ετοιμάζουν μια μεγάλη επίθεση για να κατακτήσουν το παλάτι και να ρίξουν τον Βασιλιά της Παρδαλομυγίας.

Οι δύο φίλοι, θα έφευγαν σίγουρα από αυτήν την επικίνδυνη χώρα, αν στον δρόμο του Θωμά δεν βρισκόταν η πανέμορφη Πριγκίπισσα. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Θα καταφέρει ο Θωμάς να την παντρευτεί; Πρέπει όμως να νικήσει τον Βασιλιά σε μια παρτίδα σκάκι, αλλιώς, θα χάσει τη ζωή του. Θα καταφέρουν να αποτρέψουν την επίθεση των στρατιωτών; Και κάτι ακόμα, τι ρόλο παίζουν οι μύγες σε μία χώρα γεμάτη από δαύτες; Τη λύση θα δώσει η Μαρίκα-Κατσίκα με το πολυμήχανο σχέδιο μιας τέλειας...συνωμοσίας!

Πρόγραμμα παραστάσεων

  • Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, 17:30 - Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου
  • Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, 12:00 - Κινηματογράφος Διάνα, Μαρούσι
  • Κυριακή 02 Απριλίου 2023, 12:00 & 17:00 - Cine Pallas, Ρόδος

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

Κουκλοθέατρο Κρήτης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977987248