The Meet Market: #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το Meet Market επιστρέφει στις 8 και 9 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για να στήσει τη μεγαλύτερη γιορτή δημιουργικότητας και καινοτομίας λίγες ημέρες πριν το Πάσχα!

Περισσότεροι από 140 ταλαντούχοι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί, εκ των οποίων περισσότεροι από 30 θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά, βγαίνουν από τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί, κάτω από τις κόκκινες καμινάδες της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων designers, home-deco αντικειμένα με ξεχωριστή αισθητική, χειροποίητα κοσμημάτα, προϊόντα ευεξίας & ομορφιάς, packaged τρόφιμα από καλλιεργητές της ελληνικής υπαίθρου, είδη για το παιδί σχεδιασμένα με προσοχή… Αυτές είναι μονάχα μερικές από τις #madeingreece συμμετοχές που θα συνθέσουν το line-up της pop-up αγοράς του Meet Market και θα γεμίσουν την Κεντρική Αυλή, το Προαύλιο Μηχανουργείου και το κτίριο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης.

Παράλληλα, τα dj sets θα διαδέχονται το ένα το άλλο κάθε δύο ώρες και -όπως πάντα- δεν θα λείπουν τα ποτά, το street food και οι δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά!

Ένα tip για όλους όσους επισκεφθείτε το Πασχαλινό Meet Market: Με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση, από την οποία θα επιλεγούν 3 τυχεροί νικητές και ο καθένας θα πάρει σπίτι ένα καλάθι γεμάτο δώρα από όλους τους εκθέτες.

Το Meet Market γίνεται ξανά σημείο συνάντησης της εγχώριας επιχειρηματικότητας και μας καλεί στην πιο πολύχρωμη αγορά της πόλης. Το Meet Market είναι μία νομαδική αγορά καινοτομίας και δημιουργικότητας. Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης, ευεξίας, τέχνης, διασκόμησης, είδη για το παιδί, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage αντικείμενα, street food, διαδραστικά παιχνίδια, DJ sets και θετικά vibes σε μια γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος.

The Meet Market: #EasterEdition
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Aπριλίου, 2023
Ωράριο: Σάββατο 12.00 – 22.00 & Κυριακή 12.00 – 21.00
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854
*Είσοδος δωρεάν*