Η θεατρική παράσταση "Μάγια η μέλισσα" σε περιοδεία στην Ελλάδα

Photo credits: viva.gr

Η Μάγια η μέλισσα λατρεύει την περιπέτεια και θέλει να τη ζήσει έξω από την κυψέλη. Προσπαθεί να πείσει τον κολλητό της φίλο Βίλλυ να την ακολουθήσει όταν….σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Θα προλάβουν να την φτιάξουν προτού γυρίσουν οι υπόλοιπες μέλισσες; Ο σοφός Φλιπ η ακρίδα, θα τους βρει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά για την Μάγια και τους αγαπημένους της φίλους, τον Βίλλυ, τον Φλιπ, τον Μπεν το σκαθάρι και την όμορφη πεταλούδα Βεατρίκη.

Ποιος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια της Μάγια και των αγαπημένων της φίλων; Μα φυσικά η Θέκλα, η μοχθηρή αράχνη. Θα τα καταφέρει άραγε η Μάγια να ζήσει ελεύθερη;

Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον. Μια διαδραστική παράσταση, που μέσα από εκπλήξεις και απρόοπτα θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο της Μάγια της Μέλισσας. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα ένα μαγευτικό show με εντυπωσιακά σκηνικά και κουστούμια, ξυλοπόδαρους και εναέριους ακροβάτες επί σκηνής . Μια θεατρική παράσταση που θα κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το θέατρο. Μην τη χάσετε.

Παραστάσεις

  • Κυρ.30/4: Θέατρο ΦΑΡΓΚΑΝΗ ΝΕΟ - Θεσσαλονίκη
  • Σαβ. 6/5: Πνευματικό Κέντρο Δ. Ιωαννιτών - Ιωάννινα
  • Κυρ. 7/5: Δημοτικό Ωδείο Δράμας - Δράμα
  • Σαβ. 13/5: Κιν/θέατρο Ολύμπιον - Κοζάνη
  • Κυρ. 14/5: Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών - Γρεβενά

Εισιτήρια από 10€
Προπώληση: viva.gr