"Χάρισε ζωή… γίνε Δωρητής Οργάνων, Ιστών & Κυττάρων" συμμετέχοντας στο LIFE RUN 2023

O 5ος Απογευματινός Αγώνας Δρόμου LIFE RUN, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στο μαγευτικό τοπίο του Βοτανικού Κήπου στο Χαϊδάρι, είναι αφιερωμένος στη δωρεά ιστών, οργάνων και κυττάρων για μεταμοσχεύσεις και τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Ο ετήσιος αγώνας LIFE RUN, 4 και 8 χιλιομέτρων, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Μάϊο του 2017. Τον αγώνα συνδιοργανώνουν τέσσερις σημαντικοί οργανισμοί του αθλητισμού και της άθλησης, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής. Από τα έσοδα του αγώνα, οργανώνεται Δίκτυο Εθελοντών Δοτών για Μεταμοσχεύσεις.

Ο αγώνας πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου Βοτανικού Κήπου της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο λυγερόκορμα δέντρα, πολύχρωμα λουλούδια, φαρμακευτικά φυτά, λιμνούλες με νούφαρα, σκιερούς διαδρόμους με μπαμπού και τόσα άλλα… που ξεδιπλώνονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας.  Σε μια καταπράσινη έκταση 1.860 στρεμμάτων, πλημμυρισμένη από 2.500 είδη φυτών από όλο τον κόσμο, η φύση είναι η μεγάλη «πρωταγωνίστρια».

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2109765100

Βοτανικός Κήπος
Ιερά Οδός 401, Χαϊδάρι