Το Kids Fun Festival έρχεται στο Hyatt Regency Thessaloniki για τη στήριξη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο

Την Κυριακή 18 Ιουνίου έρχεται το Kids Fun Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια, που θα πραγματοποιηθεί υπέρ των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Το Kids Fun Festival, θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Σκοπός του Kids Fun Festival είναι μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία να περάσουμε ουσιαστικά μηνύματα για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη διατροφή και το περιβάλλον!

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη εκδήλωση αφού οι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki θα μετατραπoύν σε ένα μαγικό «παιχνιδότοπο». Μέσα από βιωματικές δράσεις, μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα ολοήμερο ταξίδι διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Μεταξύ των 100 και πλέον δράσεων, θα υπάρχουν τοίχος αναρρίχησης, nerf paint ball arena και φουσκωτά shooting gallery με gel blasters, escape room, ποδοσφαιρικές μονομαχίες από τους ΜΠΑΜ FC με τους μοναδικούς Youtubers, τον “Karpouzis” Χάρη Μηλιώνη και τον “Madney” Χάρη Τάσσο, εκπαιδευτική ρομποτική-stem, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια art & craft, Quiz Game και κυνήγι θησαυρού από ειδικούς διασκεδαστές και παιδαγωγούς, μαγειρική για παιδιά από επώνυμους σεφ, ακαδημίες τένις, πινγκ-πονγκ από την Ομοσπονδία, ακροβατικά από ζογκλέρ, και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές ενημερώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται παιδικός διαγωνισμός μαγειρικής με την Ελένη Ψυχούλη και διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη, «Τυρίνος, Ο κλέφτης φόβων». Ο συγγραφέας των best seller και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (Island of Man Philosophy), θα συμμετέχει σε μια καθηλωτική ομιλία προς τους γονείς για τα κίνητρα, τους στόχους και την ανταμοιβή των παιδιών.

Επιπλέον, στο φεστιβάλ θα παραβρεθούν εξειδικευμένοι ψυχοπαιδαγωγοί και διατροφολόγοι, με τους οποίους οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την ψυχολογία και υγιεινή διατροφή των παιδιών. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δράσεις του Abba House Thessaloniki, για τα παιδιά.

Το μεσημέρι της Κυριακής, o Plus Radio 102.6 με την Νο 1 απίθανη ομάδα του, θα μεταφέρει τον παλμό του Φεστιβάλ στους ακροατές του ζωντανά από τους υπέροχους κήπου του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.

Το Kids Fun festival πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.