"Τα τρία γουρουνάκια - Διακοπές στο Νησί του Λύκου" στο θέατρο Άνεσις

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση των τελευταίων 11 ετών, φοράει τα καλοκαιρινά της και παρουσιάζεται στο Θερινό Άνεσις, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, κάθε Τετάρτη στις 19:00.

Το θερινό Άνεσις στους Αμπελόκηπους, μεταμορφώνεται στο νησί του Λύκου και… μετά την υπόσχεση του λύκου ότι θα γίνει για πάντα χορτοφάγος, τα αγαπημένα σε όλους γουρουνάκια, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και πάνε διακοπές!

Θέλεις για μία ακόμη φορά να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Τι θα γίνει όταν ο λύκος συναντήσει πάλι τα τρία γουρουνάκια στο παραθαλάσσιο νησί του; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του καλοκαιριού;

Αν ναι, έλα στο θερινό Άνεσις, όχι μόνο για να δεις, αλλά και για να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια»! Μια απόλυτα διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν την περιπέτεια μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’ αυτή.

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2-9 ετών. 

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Συντελεστές 
Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Κωνσταντίνος Παντελιάς (Costa Funtastico)
Βοηθός Σκηνοθέτη / Χορογραφίες: Νάντια Αντωνίου
Κατασκευή σκηνικών: Χρήστος Χαμζαλάρης
Παραγωγή: Θεατρική Διάδραση & Ruby Dream
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννα Σισκοπούλου, Νάντια Αντωνίου, Ραφαέλα Καβαζαράκη, Νικολέττα Κοφινά

Info 
Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος, 8€ μειωμένο (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Ηλεκτρονική Προπώληση: Viva.gr 
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6980798469

Θερινό Άνεσις
Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι