Συνεχίζεται το Summer Camp του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου στην Τεχνόπολη

Το πιο αγαπημένο Summer Camp στην Τεχνόπολη συνεχίζεται, για να προσφέρει στα παιδιά 6-11 ετών ακόμη ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης. Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, έχουν σχεδιάσει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα προσφέρει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης στους μικρούς τους φίλους, με απίθανες δράσεις που αρχίζουν καθημερινά στις 08.00 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 16.00 το απόγευμα.

Φέτος, τα παιδιά εμπνέονται από τα βασικά χρώματα του φωτός και συμμετέχουν σε μοναδικές εκπαιδευτικές δράσεις που υπόσχονται ανέμελες στιγμές ψυχαγωγίας. Η 4η εβδομάδα, από 10 έως 14 Ιουλίου, έχει θέμα "Λευκός καμβάς!". Το λευκό χρώμα είναι ο συνδυασμός όλων των χρωμάτων. Ταιριάζει με όλα, γι’ αυτό και η πιο φωτεινή εβδομάδα γεμίζει με παιχνίδι, τραγούδι, χορό, θέατρο, εικαστικές δημιουργίες, φανταστικές ιστορίες και διασκεδαστικά πειράματα!

  • Κόστος ανά εβδομάδα: 140€
  • Στα κόστη συμπεριλαμβάνονται: το σύνολο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, οι εκπαιδευτικές εκδρομές, το δεκατιανό (φρούτα, αλμυρά και γλυκά σνακ), το μεσημεριανό μαγειρευτό φαγητό, η παρουσία ιατρού στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του camp.
  • Εκπτωτικά πακέτα σε αδέρφια / Ειδικές τιμές για ανέργους και πολύτεκνους (για περιορισμένες θέσεις)

Κρατήσεις: τηλ. 2130109325, 2130109300 (εσωτ. 336, 307), Δε-Πα 11:00-16:00
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Αθήνα