"Ο Μάγος του Οζ" έρχεται με έναν... αληθινό μάγο επί σκηνής

Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, τη φιλία, την ομαδικότητα και την ψυχολογία, ιδανικό για παιδιά κάθε ηλικίας, που συνδυάζει ψυχαγωγία, υπερθέαμα και διδακτικό χαρακτήρα, περιμένει τους μικρούς του φίλους την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο Θέατρο ΑΚΕΛ, στο Λαύριο και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρτέμιδος.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Η μικρή Ντόροθυ από το Κάνσας μαζί με τους φίλους της, το σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν να βρουν μια μαγεμένη χώρα όπου εκεί ζει ο τρομερός και φοβερός μάγος ο μάγος του Οζ. Για να φτάσουν όμως στην μαγεμένη χώρα του Οζ, μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες, όπου συναντούν τη μάγισσα της ανατολής, αλλά και τη μάγισσα της δύσης.

Το πιο συγκλονιστικό και θεαματικό είναι ότι ο μάγος του Οζ, για πρώτη φορά παγκοσμίως, θα είναι ένας αληθινός μάγος. Ο περίφημος μάγος ταχυδακτυλουργός Luigelo, που με τις μαγικές του ικανότητες θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι.

Μια παράσταση που θα σας εντυπωσιάσει με τα αστραφτερά κουστούμια, φαντασμαγορικά σκηνικά, εντυπωσιακές φωτιές, ασυναγώνιστα εφέ, αερόστατο που φουσκώνει ζωντανά στην σκηνή και ο μάγος που θα σας καταπλήξει με τα μαγικά του κόλπα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Γεωργίου, Μάνος Πισσίας, Βαγγέλης Πυρινής, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Αλεξάνδρα Τσολακίδου και ο Μάγος Luigelo.

Εισιτήρια: 8€
Προπώληση: viva.gr