Το χοροθέατρο για βρέφη και γονείς "Underwater" επιστρέφει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το μαγευτικό χοροθέατρο για βρέφη και γονείς, "Underwater", έρχεται ξανά στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μετά από μια σειρά sold-out παραστάσεων τον Οκτώβριο του 2022 και τον Φεβρουάριο / Μάρτιο του 2023, το μαγευτικό χοροθέατρο για βρέφη και γονείς "Underwater", που δημιούργησαν οι μητέρες και καλλιτέχνιδες Ξένια Αηδονοπούλου και Γεωργία Τέγου, συνεχίζει το επιτυχημένο ταξίδι του στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ. Το Underwater έρχεται ξανά να προσφέρει μια ονειρική απόδραση κάτω από τη θάλασσα για έναν τρίτο κύκλο παραστάσεων.

Μια χοροθεατρική παράσταση για όλες τις αισθήσεις, που δημιουργήθηκε από μια διακεκριμένη ελληνοβρετανική δημιουργική ομάδα, με φροντίδα και σεβασμό στην πολύτιμη πρώτη θεατρική εμπειρία ενός βρέφους, είναι βέβαιο πως θα κερδίσει το ενδιαφέρον και θα διεγείρει τη φαντασία του μωρού σας, προσφέροντας μια μαγική εμπειρία δημιουργίας δεσμών και αναμνήσεων.

Στην παράσταση σύντομης διάρκειας, που αποτελεί συμπαραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, βρέφη από λίγων μηνών έως δύο ετών και οι ενήλικοι συνοδοί τους, λαμβάνουν μέρος σε ένα μαγικό ταξίδι στη βαθιά γαλάζια θάλασσα, γεμάτο ήχους, χρώματα και αμέτρητες μπουρμπουλήθρες, καθισμένοι κυκλικά επί σκηνής σε οικογενειακά νησιά.

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Συντελεστές
Σύλληψη, σκηνοθεσία: Ξένια Αηδονοπούλου, Γεωργία Τέγου
Μουσική: Tζεφ Βάνγκερ
Σύμβουλος σχεδίου, κοστούμια: Mαγιού Τρικεριώτη
Σχεδιασμός φωτισμών: Eντ Σώντερς
Σύμβουλος κουκλοθεάτρου: Άλισον Αλεξάντερ
Ερμηνεύουν: Ελευθερία Αγαπάκη, Μαργαρίτα Κώστογλου, Αλεξάνδρα Ρογκόβσκα

  • Πρόγραμμα παραστάσεων: 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2023
  • Ώρες έναρξης: 10.00, 11.30, 13.00  
  • Για περιορισμένο αριθμό θεατών
  • Τιμές εισιτηρίων: €15 για κάθε βρέφος συνοδευόμενο από έναν γονέα, €12 για κάθε επιπλέον θεατή
  • Προπώληση: ticketservices.gr  (η ηλεκτρονική προπώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στις 09:00)

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Τηλ. 2168091000