H Κυριακή της Φασολάδας έρχεται για 8η χρονιά στη Γαϊδουροχώρα

Για όγδοη χρονιά το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι μας περιμένει στη Γαϊδουροχώρα, στο Κορωπί, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 10.00-18.00, για να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή μέρα, την Κυριακή της Φασολάδας!

Μια μέρα με έντονα γιορτινό πνεύμα, με σπιτική φασολάδα, πίτες, ζεστό κρασί, καφέ, γλυκό και πολλές εκπλήξεις.

Ζήστε διαφορετικά τη μαγεία των Χριστουγέννων, μακριά από τη φασαρία της πόλης, δίπλα στη γαλήνη και την ηρεμία των γλυκύτατων γαϊδουριών που φλοξενούνται στη Γαϊδουροχώρα και που θα μοιράσουν για ακόμη μια φορά απλόχερα την τρυφερότητά τους, φέρνοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη δουλειά που κάνει η Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι, να βοηθήσετε το έργο της με την επίσκεψή σας και να μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα γι’αυτά τα ζώα που σίγουρα δεν ξέρετε.

Η Γαϊδουροχώρα βρίσκεται λίγο έξω από το Κορωπί, κοντά στους πρόποδες του Υμηττού, σε έναν χώρο πρότυπο για την διαμονή των γαϊδουριών, όπου ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί τους. Με απλά μέσα και κατασκευές που σέβονται το φυσικό τοπίο, ανάμεσα σε αμυγδαλιές και ελαιόδενδρα, ζουν τα γαϊδουράκια, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης, ενημέρωσης αλλά και παιχνιδιού, για μικρούς και μεγάλους.

Γαϊδουροχώρα
Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας)
Κορωπί 19400 
Τηλ. 6944616160
Email: [email protected]