"Μία Κάμπια Πολύ Πεινασμένη" μας περιμένει στο Θέατρο Βέμπο

Η θεατρική παράσταση «Μία Κάμπια Πολύ Πεινασμένη» είναι μία «βουτιά» στον φωτεινό και πολύχρωμο κόσμο του συγγραφέα και ζωγράφου Έρικ Καρλ. Μία πρωτότυπη αφηγηματική παράσταση, όπου οι θεατές παρακολουθούν τα εβδομήντα πέντε ζώα του Έρικ Καρλ (γλυπτές κούκλες) να αναδύονται μέσα από τις σελίδες των βιβλίων, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

Οι ηθοποιοί της παράστασης αφηγούνται τέσσερις διαχρονικές ιστορίες - Μία Κάμπια Πολύ Πεινασμένη, Πες μου καφέ Αρκούδα τι βλέπεις, τα 10 Κίτρινα Παπάκια, Μία Πυγολαμπίδα Πολύ Μόνη, αλληλοεπιδρώντας με το κοινό, στο άκουσμα μίας γλυκιάς μουσικής.

Ένα εικαστικό αριστούργημα, φτιαγμένο από τον μετρ του παιδικού θεάτρου, Τζόναθαν Ρόκεφελλερ (Sesame Street the Musical, Disney’s Winnie the Pooh κ.α.), με παραπάνω από 2.000 παραστάσεις σε όλο τον κόσμο έρχεται στην Αθήνα.

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες από 1 έως 6 ετών και είναι ιδανική για την πρώτη παιδική εμπειρία στον μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Το βιβλίο «Μία Κάμπια Πολύ Πεινασμένη»
Ένας σπουδαίος ζωγράφος, ο Έρικ Καρλ, αφηγείται με το δικό του μοναδικό τρόπο ένα από τα μικρά καθημερινά θάυματα της Φύσης, σε ένα βιβλίο που θα γοητεύσει τα παιδιά. Οι εικόνες έχουν γίνει με την τεχνική του κολλάζ. Η τελευταία εικόνα ολοκληρώνει μέσα σε μία έκρηξη χρωμάτων, την αφήγηση για τη μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα, υμνώντας την ομορφιά και τη μαγεία της Φύσης. Στην Ελλάδα τα βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.

Συντελεστές
Δημιουργός/Σκηνοθέτης: Τζόναθαν Ροκεφέλλερ
Βασισμένο στα βιβλία του: Έρικ Καρλ
Μετάφραση / προσαρμογή στα ελληνικά: Παύλος Μητσόπουλος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Ρέα Σαμαροπούλου
Μουσική, σύνθεση / ενορχήστρωση: Νέϊτ ‘Εντμονσον
Σκηνογραφία: Ντέϊβιντ Γκόλντσταιν
Επιμέλεια Κατασκευής Σκηνικών: Μαγδαληνή Σίγα
Κατασκευή Σκηνικών: Μιχάλης Βιδάλης, Παύλος Μητσόπουλος, Μαγδαληνή Σίγα, Ορνέλα Ακριβοπούλου
Σχεδιασμός / Κατασκευή Κουκλών: Rockefeller Studios
Γραφικά προσαρμογή: Ρέα Δουφέκα
Video προσαρμογές: Παναγιώτης Πέτρου
Αφηγούνται και "ζωντανεύουν" τις κούκλες-γλυπτά οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Δανάη Σταματοπούλου, Χαρά Φιούρη, Συμεών Τσακίρης

  • Διάρκεια: 50 λεπτά χωρίς διάλειμμα
  • Εισιτήρια: 12€
  • Προπώληση: more.com  

Θέατρο Βέμπο
Καρόλου 18, Αθήνα
Τηλ: 2105229519