Ο "Μικρός Πρίγκιπας" σε σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου στο Θέατρο Πειραιώς 131

Ο "Μικρός Πρίγκιπας", το πιο αγαπημένο παραμύθι του πλανήτη μας, έρχεται για πρώτη φορά όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Μια υπερπαραγωγή με την υπογραφή της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου.

Ο Μικρός Πρίγκιπας συμβολίζει τον αγνό, καθαρό άνθρωπο που αντιστέκεται στην πλεονεξία, στη ματαιοδοξία που αντιλαμβάνεται τα πράγματα με την ψυχή και όχι με τα μάτια και προσπαθεί να ανακαλύψει το νόημα της ζωής. Και τελικά το βρίσκει. Είναι η φιλία. Η φιλία που χτίζεται με κόπο, καλή διάθεση, κατανόηση, αφοσίωση, εμπιστοσύνη και δίνει αξία στη ζωή. Φιλία, αγάπη, εμπιστοσύνη, προσπάθεια και αγώνας είναι το μήνυμα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, που έγραψε το βιβλίο κατά τη διάρκεια του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, ως ένα αντιπολεμικό μήνυμα που όμως είναι πάντα τόσο επίκαιρο.

Μια δεκαπενταμελής ομάδα γνωστών, καταξιωμένων αλλά και νέων εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, ερμηνεύουν τους είκοσι ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια εποχής, σε ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό θέαμα συμπληρώνεται με μαγικές μουσικές, 3D animation εφέ και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

Συντελεστές
Κείμενο: Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Θεατρική μεταφορά -Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια εποχής: Τζούλια Μάρκο
Πρωτότυπη Μουσική: Βαγγέλης Μαραζάκης 
Στίχοι τραγουδιών : Γιούλη Ηλιοπούλου    
Μουσική επένδυση : Κρίστελ Καπερώνη          
Χορογραφίες : Φανή Παρλή         
Ειδικά εφέ & 3D animation: Λεωνίδας Φουντούλης              
Βοηθός σκηνοθέτη: Κασσάνδρα Μπαφαλούκου
Φωτισμοί: Λάμπρος Σουνδιάς
Ειδικές κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης
Hair& make up : Νίκος Ζήσης
Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης
Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ
Πρωταγωνιστούν:  Άρης Μακρής (Πιλότος), Ευγενία Αποστολοπούλου & Γλυκερία Χασάπη (Μικρός Πρίγκιπας), Μιχάλης Αναγνώστου, Κώστας Γόνης, Δέσποινα Κασιώτη, Υακίνθη Παράσχη, Παναγιώτης Τσουκάτος, Αναστασία Χατζηθεοδωρίδη

 

  • Εισιτήρια: από 10€
  • Προπώληση: more.com

Θέατρο Πειραιώς 131
Πειραιώς 131, Αθήνα
Τηλ: 2103450922