Η θεατρική παράσταση "Οι μουσικοί της Βρέμης" στο Cinema Βακούρα

"Οι μουσικοί της Βρέμης", μία θεατρική παράσταση γεμάτη χιούμορ, μουσική, διάδραση και μαγικές στιγμές, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζεται στο Cinema Βακούρα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Με πολύχρωμες προβολές που μας δένουν με το παραμύθι, κάνοντας τα πάντα να μοιάζουν τόσο ονειρικά, όσο και αληθινά ταυτόχρονα. Με ζωντανή μουσική να πλαισιώνει κάθε στιγμή της παράστασης, οι νότες ξεπηδούν και με την βοήθεια των μικρών και μεγάλων φίλων, ενθαρρύνουν, καθοδηγούν και συμπαραστέκονται στους ήρωες μας, προσθέτοντας μια ακόμη διάσταση στη μαγεία της παράστασης.

Οι ηθοποιοί δίνουν ζωή στους χαρακτήρες με ειδικές πρωτοποριακές κατασκευές, (giant hollow puppets) σε φυσικό μέγεθος. Παίζουν, τρέχουν, κινούνται με την φυσικότητα του ίδιου του ζώου που ενσαρκώνουν δημιουργώντας ένα μοναδικό φαντασμαγορικό θέαμα που δεν έχετε ξαναδεί.

Το εξαιρετικό έργο των Αδελφών Γκριμ ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας και μας μαθαίνει τι θα πει θάρρος, επιμονή, ομαδικό πνεύμα και … καλή καρδιά. Στο πανέμορφο και διδακτικό αυτό παραμύθι, οι ήρωες είναι τέσσερα ηλικιωμένα ζώα, ένας γάιδαρος, ένας σκύλος, μία γάτα και ένας κόκορας. Μετά από μια ολόκληρη ζωή σκληρής δουλειάς βρίσκονται παραμελημένα από τους ιδιοκτήτες τους. Γι αυτό αποφασίζουν να αποδράσουν και να γίνουν μουσικοί στην πόλη της Βρέμης. Στον δρόμο τους συναντούν ένα ζεστό σπιτάκι και μια συμμορία από ληστές. ….και τότε όλα τα σχέδιά τους αλλάζουν! Τελικά θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρά τους; Θα πάνε στη Βρέμη; Θα καταφέρει αυτή η ετερόκλητη παρέα από φωνές να γίνει διάσημη για τη μουσική και τα τραγούδια της;

Μια απολαυστική, κλασική ιστορία, γίνεται μια μαγευτική θεατρική παράσταση που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά και όχι μόνο.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Λένια Κοκκίνου
Διασκευή Κειμένου: Λένα Πετροπούλου
Μουσική: Γιώργος Κωστογιώργης
Σκηνικά, Κουστούμια: Kolossaion Productions
Κινησιολογία: Δημήτρης Φεσσάς
Video Art: Σωτήρης Τσολάκης
Artwork: Ντίνα Ζαφειρίου
Βοηθός Οργάνωσης Παραγωγής: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Παραγωγή: Kolossaion Productions
Πρωταγωνιστούν: Κική Δίδογλου, Παναγιώτης Μακρής (κιθάρα), Αρετή Μακρολειβαδίτη, Όλια Μήτσιου, Τζένη Μόσχου, Ροδόλφος Πάρτος (πλήκτρα), Μαρία Προδρόμου, Κωνσταντίνα Χουλιάρα (φλάουτο)

  • Εισιτήρια: από 11€
  • Προπώληση: more.com
     

Cinema Βακούρα
Μιχαήλ Ιωάννου 10, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310233665