Η παράσταση «a ΝαΤο» για παιδιά από 11 μηνών - 3,5 ετών στο Θέατρο Βαφείο

Πώς είναι να ξεκινάς το ταξίδι της ανακάλυψης; Εκεί που όλα μοιάζουν καινούρια απροσδόκητα, τρομακτικά μα και αστεία την ίδια στιγμή; Πώς είναι να ξυπνάς σε έναν ολότελα καινούργιο κόσμο; Πώς είναι να ανακαλύπτεις το σώμα σου, τη φωνή σου, το λόγο, τη δύναμή σου, τη μουσική, τον κόσμο γύρω σου και πώς να ανακαλύπτεις άλλον ένα μικρό άνθρωπο σαν εσένα; Πώς είναι να ξεκινάς το ταξίδι της ανακάλυψης; Εκεί που όλα μοιάζουν μαγικά;

Μέσα από την παράσταση οι μικροί άνθρωποι, 11 μηνών – 3,5 ετών, θα παρακολουθήσουν μια ιστορία, μια δική τους ιστορία, που θα τα αφορά και θα νιώθουν οικεία να την παρακολουθήσουν, να την ανακαλύψουν και να την τραγουδήσουν. Η μουσική, ο ρυθμός και το τραγούδι αποτελούν σημαντικό στοιχείο της παράστασης. Τα παιδιά θα έχουν πολλές ευκαιρίες να ταυτιστούν και να δουν στη σκηνή να ζωντανεύουν στιγμές, που τους θυμίζουν κάτι από τη δική τους καθημερινότητα. Εξάλλου η Να και η Το θα είναι εκεί για να τους βοηθήσουν.

Η παράσταση «a ΝαΤο» είναι φτιαγμένη ώστε να βοηθήσει τα μικρά παιδιά να ενταχθούν στη θέαση και τη θεατρική διαδικασία.

Συντελεστές
Ηθοποιοί: Λία Καράμπελα, Ανδριανή Κυλάφη
Σύλληψη- Σκηνοθεσία: Χριστίνα Πλατανιώτη
Εικαστική επιμέλεια: Αμαλία Θεοδωροπούλου
Πρωτότυπη μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Φωτογραφίες, εικαστικό υλικό: Λήδα Τουλουμάκου
Δημιουργία αφίσας: Γιώργος Γιαννίμπας

  • Διάρκεια παράστασης: 40'
  • Κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι απαραίτητη η παρουσία συνοδου για τα παιδιά
  • Εισιτήρια: από 6,75€
  • Προπώληση: more.com

Θέατρο Βαφείο - Λάκης Καραλής
Αγίου Όρους 16, Αθήνα
Τηλ. 2103425637