Ο κορυφαίος μάγος Sankara σας προσκαλεί στο νέο του show "Magic is believing" στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Magic is believing!

O Σανκάρα έρχεται από τις 20 Ιανουαρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κάθε Σάββατο, με ένα ανανεωμένο και ολοκαίνουργιο show, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο Σανκάρα υπόσχεται και φέτος να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές μαγείας και ψευδαισθήσεων με πρωτότυπα και απίστευτα φαινόμενα που πηγαίνουν κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Φανταστείτε να μπορούσε με ακρίβεια να προβλεπόταν ένα ταξίδι στην Disneyland που θα έκαναν με το μυαλό τους οι θεατές, η παρτενέρ να μπορούσε να περάσει μέσα από το σώμα του μάγου ή ένας μικρός φίλος από το κοινό να μπορούσε να σηκωθεί στον αέρα…

Φανταστείτε τον Σανκάρα ενώ είναι κλεισμένος μέσα σε ένα γυάλινο περίβλημα και προσπαθεί να αποδράσει, να εξαφανίζεται σε μια στιγμή και να εμφανίζεται πίσω στον κόσμο και να μας χαιρετάει.

Αυτά και πολλά άλλα θα σας κάνουν να νιώσετε τα δυνατά συναισθήματα της έκπληξης και του θαυμασμού σε συνδυασμό με χιούμορ, προσφέροντας σας ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: "Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα".

Ώρα έναρξης: 17:30
Eίσοδος: 10, 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com 
Κρατήσεις: 210 9315600 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 210 9315600