Τα "Παραμυθοσάββατα" - βιωματικά εργαστήρια για παιδιά 2-4 ετών συνεχίζονται στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Τα "Παραμυθοσάββατα" είναι ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών, που εισάγει τους μικρούς φίλους του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας.

Γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία μας ταξιδεύουν κάθε Σάββατο στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, messy και sensory play, μοναδικές κατασκευές τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες, ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 12:00: Το πουλόβερ, του Δημήτρη Μπασλάμ
Στο εργαστήριο αυτού του Σαββάτου θα ακούσουμε μια όμορφη ιστορία για ένα αγοράκι και το αγαπημένο του μαλακό πουλόβερ και θα μάθουμε πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας. Μετά, θα φτιάξουμε ξεχωριστές κατασκευές με χρώματα, κλωστές και άλλα υλικά, θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 12:00: Η Μυρτώ και το βουνό, της Hillyard Kim
Στο εργαστήριο αυτο θα ακούσουμε μία αισιόδοξη ιστορία περιπέτειας που θα μας εμπνεύσει να ακολουθούμε την καρδιά μας και να αποδεχόμαστε νέες προκλήσεις. Αφήγηση παραμυθιού, παιχνίδια, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις!

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Aναστασία Ιορδάνη-Έλλη Λαμπαδαρίδου

  • Διάρκεια: 60 λεπτά
  • Κόστος συμμετοχής: 12€  - Έκπτωση 10% για αδέρφια
  • Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο
  • Οι θέσεις είναι περιορισμένες
  • Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Αγίας Φιλοθέης 17, Αθήνα
Τηλ: 2103250341