"Ο πειρατής Μπου!" για παιδιά 2-5 ετών στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης

Η παράσταση "Ο πειρατής Μπου!", της Άννας Σεβαστής Τζίμα, είναι ένα παραμύθι που αγαπά την οικολογία και συμβάλει στην συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών.

Ένας μικρός πειρατής θα καταφέρει να μας κάνει να ξεπεράσουμε τον φόβο και να σώσουμε τα πλάσματα της θάλασσας που χρειάζονται την βοήθεια μας. Μια παράσταση – παιχνίδι γεμάτη μουσική και τραγούδι.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ένας πειρατής διαφορετικός από του άλλους, κάπως… φοβητσιάρης! Ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο μουσική και περιπέτεια για να βρει έναν καλά κρυμμένο θησαυρό. Το σεντούκι με το Θάρρος. Με συμμετοχή των παιδιών, επαφή με μουσικά όργανα και ζωντανή μουσική μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις και γνωριμίας με τον βυθό της θάλασσας. Μαθαίνουμε τα συναισθήματα και γνωρίζουμε τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας.

Το μήνυμα
Τελικά, κύριε Μπου, δεν πρέπει να φοβάσαι γιατί είσαι πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις και η αλήθεια είναι πως τα πλάσματα της θάλασσας σε χρειάζονται. Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι θέμα όλων μας, τα παιδιά μέσα από την περιπέτεια του Πειρατή Μπου θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να βοηθήσουν τα θαλάσσια πλάσματα να επιβιώσουν.

Συντελεστές
Επιστημονική σύμβουλος: Στεφανία Πολλάκη Περιβαλλοντολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Κείμενο - σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Σκούρτης Δημήτρης
Παίζουν: Αλίκη Ζωγράφου, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Φρουδαράκη

  • Kάθε Σάββατο έως 24 Φεβρουαρίου στις 17:00
  • Εισιτήρια: παιδιά 8€ / ενήλικες 10€ / φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, τριτέκνων, πολυτέκνων: 8€
  • Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr

Θέατρο Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα
Τηλ: 2103464903 / 2103464002