Eco Zoo στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, μαζί με τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions, συνεχίζουν το σχεδιασμό και τη δημιουργία νέου τύπου δράσεων, που συνδυάζουν την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με έναν μοναδικό τρόπο.

Το Eco Zoo είναι το πρώτο και μοναδικό πάρκο ζώων στον κόσμο, το οποίο όμως, δεν έχει καμία σχέση με την αιχμαλωσία ζωντανών πλασμάτων, δεν απαιτεί τη σπατάλη ενέργειας, τροφών, φαρμάκων, δεν χρειάζεται ούτε καν νερό για την καθαριότητά τους και συνολικά λειτουργεί χωρίς την εξάντληση ανθρώπινων πόρων για τη φροντίδα τους.

Όλα τα ζώα και τα άγρια θηρία είναι ρομποτικά και διαθέτουν εντυπωσιακή κίνηση και ήχο.

Οι μαθητές συμμετέχουν σε μια σπάνια και πραγματική εμπειρία ανακάλυψης. Ταυτόχρονα παίρνουν για πρώτη φορά μέρος σε ένα ανεπανάληπτο «ταξίδι» στον πλανήτη γη, στο χρόνο, στο χώρο και επιπλέον γνωρίζουν τη φύση και το περιβάλλον με έναν απίστευτο τρόπο.

Το Eco Zoo ζωντανεύει στο ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, όπου οικογένειες, εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

  • Σάββατο: 11:00-19:00 (τελευταία είσοδος 50 λεπτά πριν το κλείσιμο του πάρκου)
  • Κυριακή: 11:00-15:00 (τελευταία είσοδος 50 λεπτά πριν το κλείσιμο του πάρκου)
  • Είσοδος κάθε 20 λεπτά
  • Εισιτήρια: από 7€
  • Προπώληση: more.com

Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ
Θεσσαλονίκης 6 χλμ, Θέρμη
Τηλ: 2310483000