"Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι" στο Θέατρο Σοφούλη

Το θέατρο σκιών είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θεατρικά είδη αλλά και ένα από τα πιο ελκυστικά θέματα μελέτης, που προξενεί πραγματικά την ακαταμάχητη γοητεία της βαθιάς έρευνας για την ιστορία… Αυτή την ισορροπία μεταξύ φωτός και σκοταδιού κρατάει και η κλασσική σκιά της φιγούρας του Καραγκίοζη.....και μιας που έφτασαν και οι αποκριές, φυσικό επακόλουθο ήταν το καρναβάλι να έρθει και στον μπερντέ του θιάσου Αθανασίου! 

Ο μεγάλος καραγκιοζοπαίχτης Αθανασίου έστησε μια φαντασμαγορική αποκριάτικη γιορτή, με κέφι, με τραγούδια και χορούς και από τις φιγούρες αλλά και τους μικρούς θεατές.

Όλοι οι γνωστοί ήρωες του θεάτρου σκιών, ο Μπαρμπαγιώργος ο Χατζηαβάτης, ο Σταύρακος, ο Νιόνιος, ο Βεζυροπούλα, ο Εβραίος, ο Πασάς και πολλοί ακόμη θα παρελάσουν στο πανί μεταμφιεσμένοι μαζί με άρματα μαζί με τον πρωταγωνιστή μας Καραγκιόζη και τα κολλητήρια του, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο!!!

Τα παιδιά μέσα από ένα είδος θεάματος που δεν αφήνουμε να ξεχαστεί στα χρόνια, γευόμενα απλόχερα μέσα από την τέχνη της παράδοσης του Θεάτρου Σκιών τα αστεία καμώματα του λαικού μας ήρωα του Καραγκίζη, φεύγουν καταενθουσιασμένα αποκτώντας παράλληλα και ένα ενθύμιο δωράκι!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πού:
Θέατρο Σοφούλη
Είδος θεάτρου: Θέατρο Σκιών
Τίτλος: Ο Καραγκιόζης στο Καρναβάλι
Καραγκιοζοπαίχτης: Αθανασίου
Πότε: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 
Ώρες: 11:30, 15:00, 17:00
Τιμή Εισητηρίου: 6 ευρώ
Περισσότερες πληροφορίες: 6972717187
Προπώληση εισητηρίων: www.more.com by VIVA

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ. 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο  5 
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη 
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος 

Θέατρο Σοφούλη 
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Θεσσαλονίκη 
Τηλ. 2310423925www.theatrosofouli.gr