Το 2ο Hoppy Festival έρχεται στο ΝΟΗΣΙΣ στις 11 & 12 Μαΐου

To ομορφότερο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης για παιδιά επιστρέφει και θα είναι φανταστικό. Το φετινό πρόγραμμα του Hoppy Festival είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, συμπεριληπτικό και…extreme!

Το 2ο Hoppy Festival έρχεται στο ΝΟΗΣΙΣ, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, από τις 10.00 μέχρι τις 20.00 έχοντας ως προτεραιότητα την ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών.
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται στο ΝΟΗΣΙΣ στις 11 & 12 Μαΐου

Το Hoppy Festival θέτει επιπλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του τη σημαντικότητα της διατροφής και του αθλητισμού στη ζωή τους και κάνει πραγματικότητα το όραμά του για ένα φεστιβάλ και μια κοινωνία που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά.

Φέτος θα τιμήσουμε και τη γιορτή της μητέρας, με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών δράσεων αλλά και φαντασμαγορικών εκπλήξεων για όλη την οικογένεια!

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και θα στηρίξει με μέρος των εσόδων της, το Σώμα Φίλων ΑΜΕΑ "Δράση για το κάτι άλλο" και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Αγκαλιά-Ζω” του Δήμου Θέρμης.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας του φαντασμαγορικού φεστιβάλ, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τουρνουά ποδοσφαίρου από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΧΑΝΘ, ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ) για ηλικίες Κ7 Κ8 Κ9, ενώ τη 2η ημέρα να παίξουν και να διασκεδάσουν στον εντυπωσιακό χώρο του Νόησις με μια σειρά ποικίλων δημιουργικών και αθλητικών δράσεων για κάθε ηλικία και προτίμηση!

Φέτος, ακόμα μια νέα, συναρπαστική εμπειρία θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο…“Street   Mode”   Park   με   δράσεις   street   art,   street dance   και   BMX   σε   συνεργασία   με   το   μεγαλύτερο   φεστιβάλ   της street κουλτούρας, “Street Mode Festival”.
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται στο ΝΟΗΣΙΣ στις 11 & 12 Μαΐου
Το πρόγραμμα διαθέτει και φέτος μια πλούσια ποικιλία παράλληλων δράσεων και εργαστηρίων, από τις οποίες μπορεί κανείς να   επιλέξει   αυτές   που   του   ταιριάζουν   καλύτερα,   με   την   καθοδήγηση πάντα   έμπειρων   εκπαιδευτών,   αλλά   και   με   τη   βοήθεια   των   γονιών-συνοδών   όπου  χρειάζεται.    

 

  • Προπώληση εισιτηρίων εδώ
  • Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση Early Birds: 6.00€ / Γενική Είσοδος: 8.00€ στην πόρτα / Δωρεάν για παιδιά έως 2 ετών
  • Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Με το εισιτήριο εισόδου, τα παιδιά θα έχουν δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες – από το πρωί έως το τέλος του Φεστιβάλ.   

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

ΝΟΗΣΙΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
6o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
Τηλ. 2310483000