«Κνωσός… το παλάτι των μύθων και των μυστηρίων»: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον «Ελληνικό Κόσμο» (14/4)

 Μία Κυριακή, αφιερωμένη στην αρχαιότητα και τους μύθους της έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στις 14 Απριλίου.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κνωσός… το παλάτι των μύθων και των μυστηρίων» συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5-8 ετών. Μύθοι, γρίφοι και μυστήρια γύρω από... πολύχρωμες τοιχογραφίες, μια «περίεργη» γραφή, αγγεία, παιδικά παιχνίδια και ένα κουβάρι που ξετυλίγεται στον λαβύρινθο της Κνωσού. Άραγε θα μας βοηθήσουν να βρούμε την πολυπόθητη έξοδο;

Μπορείτε να συνδυάσετε θεματικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τη «Διαδραστική Περιήγηση στην Ακρόπολη της Εποχής του Περικλή» που προβάλλεται στη «ΘΟΛΟ», το ημισφαιρικό θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα πιο περίπλοκα, από αρχιτεκτονικής άποψης, κτίρια της Ακρόπολης, όπως τον Παρθενώνα, το Ερεχθείο, τον Ναό της Απτέρου Νίκης, τα Προπύλαια, αλλά και τα αγάλματα που τα διακοσμούσαν, σε 3D και στα φυσικά τους χρώματα, όπως ήταν την εποχή που δημιουργήθηκαν.

  • Ώρα έναρξης διαδραστικής περιήγησης: 15:00
  • Ώρα έναρξης εκπαιδευτικού προγράμματος: 16:00
  • Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2122540000 / [email protected]


Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος Αττικής