"Ιστορίες μυστηρίου στο Παλαιό Φάληρο" από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Δήμο Π. Φαλήρου

Ένας ξεχωριστός ιστορικός περίπατος με "Ιστορίες μυστηρίου στο Παλαιό Φάληρο" περιμένει όλους τους συμμετέχοντες την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 16:30.

Οι Ιστορικοί Περίπατοι, από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο και την Αντιδήμαρχο Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Π. Φαλήρου & Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Μαίρη Τρύφων, είναι μία δράση η οποία έχει αναδειχθεί σε θεσμό.

Σημείο συνάντησης: Μνημείο Υποβρυχίων (Πάρκο Φλοίσβου)

Αυτή την φορά ο περίπατος θα είναι περισσότερο διαδραστικός, αφού θα δώσει σε εσάς την ευκαιρία να “παίξετε” και να δημιουργήσετε ιστορίες μέσα στο πιο κατάλληλο περιβάλλον, μια βιβλιοθήκη! Όσοι επιλέγουν να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη μας, συμμετέχοντας στους Ιστορικούς Περιπάτους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δράση η οποία έχει αναδειχθεί σε θεσμό, έχουν κάθε φορά την ευκαιρία, μέσα από ιστορική προσέγγιση, να ανακαλύψουν την πόλη μας, με τη συνοδεία ιστορικών αναφορών για το Παλαιό Φάληρο.

Ξεναγός και συνοδοιπόρος, θα είναι ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 26/04 και ώρα 14.00, στο e-mail της Δημοτικής Βιβλιοθήκης: [email protected]