"PINK TOGETHER - Μαζί για την ελπίδα" από το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (26/5)

Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ για την Ελπίδα», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, μας καλεί όλους τον φετινό Μάιο στο στο 1ο “Pink Together”, τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 17:00, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πρόκειται να γίνει «ροζ» για να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ το σπουδαίο δώρο της ΖΩΗΣ!

Σημαντική δράση της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν, με τη συνεργασία εξειδικευμένων σε θέματα μαστού Ιατρών, από τη Β' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ του Γ.Ν.Θ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν υπέρηχο μαστού από την Ακτινοδιαγνώστρια κ. Μαρία Μαλανδρή. Επίσης, θα δοθούν και δωρεάν μαστογραφίες σε συνεργασία με διαγνωστικά κέντρα, σε περίπτωση που χρειαστεί περεταίρω έλεγχος.

Φέτος, Νοσοκομεία, Φορείς και Σύλλογοι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, θα στηρίξουν με παράλληλες δράσεις τη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί Υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Ελληνική Χειρουργική Εταιρία Μαστού, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

 "PINK TOGETHER - Μαζί για την ελπίδα" από το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (26/5)