Το Φεστιβάλ Piano City Athens έρχεται στο The Ellinikon Experience Park

Η μαγεία της μουσικής ζωντανεύει στο The Ellinikon, με το αγαπημένο μουσικό street festival μικρών και μεγάλων! Το Piano City Athens, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του This Is Athens City Festival, έρχεται φέτος και στο Experience Park, με δωρεάν είσοδο.

Από τις 17/05 έως τις 19/05, στο Πάρκο ξεκινά ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι με εντυπωσιακά κονσέρτα και μοναδικά performances. Επισκεφθείτε το, απολαύστε υπέροχες μελωδίες και μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας!

«COSMOS Laser Show & Piano» στο The Ellinikon Experience Centre
Παρασκευή 17/05, 21.00
Μουσικές συνθέσεις στο πιάνο χορογραφημένες με φώτα και laser, σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα που θα χρωματίσει τη νύχτα! Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Victor παρουσιάζει ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον από κάθε γωνιά της πόλης. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική συναυλία φωτός και ήχου στο The Ellinikon Experience Centre.

«Piano & Hip Hop Show» στο The Ellinikon Experience Park
Σάββατο 18/05 & Κυριακή 19/05 - 17.45, 18.45 & 19.45

Οι αγαπημένες μελωδίες του πιάνου συναντούν τον ρυθμό του street dance, με εντυπωσιακές hip-hop χορογραφίες σε ένα ανατρεπτικό μουσικοχορευτικό show. Ο ταλαντούχος πιανίστας Ηλίας Καλούδης θα εντυπωσιάσει με τους σολιστικούς του αυτοσχεδιασμούς, ενώ η βραβευμένη εφηβική ομάδα χορού #DOSrs θα προσφέρει μοναδικές hip-hop ερμηνείες. Τις χορογραφίες υπογράφουν η γνωστή χορογράφος Άννα Αθανασιάδη και η χορεύτρια και δασκάλα χορού Ελένη Κυριακίδη.